Hancúr Párbaj - Erotikus társasjáték felnőtteknek

Hancúr Párbaj - Erotikus társasjáték felnőtteknek

Hancúr Párbaj - Erotikus társasjáték felnőtteknek

SKU
5999887661013
139,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
18+
Játékidő:
50 perc
Játékosok száma:
2
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Fantáziáltál már szexpozíciókon, esetleg játékokon amiket nem mertél elmondani párodnak? A Hancúr Párbaj új kapukat nyit meg előtted és párod előtt. A játék megkezdése előtt tanácsos bizonyos kellékeket beszerezni, illetve megteremteni a megfelelő hangulatot. Nem árt egy kis romantikus háttérzene előkészítése, hangulatvilágítás, egy üveg finom ital (bor, pezsgő), friss gyümölcs (eper, szőlő), testápoló vagy masszázsolaj. A játék lényege, hogy ellazulva, fokozatosan vessük le félelmeinket, korlátainkat. A játékmezőn haladva újabbnál újabb kihívások várnak ránk, erotikus feladatok, szexpozíciók illetve izgalmas részek.

A játék során három zónában mutathatjuk meg, hogy mire vagyunk képesek. A ''Csábítás'' a ''Vágy'' és a ''Hancúr'' kategóriában kell helytállnunk, és végül együtt kell eljutnunk a csúcsig. Ha valamelyik játékos nem tudja féken tartani vágyait a játék végéig, büntetésből 24 óráig párja minden kívánságát illetve vágyát teljesítenie kell. Fontos azonban megjegyezni, hogy ebben a játékban nem beszélhetünk nyertesről illetve vesztesről. A fő cél mindég az lesz, hogy partnerünk minél jobban érezze magát, élvezze a játékot, az izgalmas feladatokat és jól teljesítsen a kihívásokban.

Kedves játékosok, a Hancúr Párbajnak csak alsó korhatára van! Ajánljuk játékunkat friss pároknak, akik szeretnék felfedezni önmagukat és egymást, játékosan, illetve akár ezüst lakodalmasoknak is, akik új színt illetve fantáziát szeretnének vinni szexuális életükbe. A játék segítségével még jobban megismerhetjük egymást, javíthatjuk párkapcsolatunk minőségét, illetve jó néhány forró hangulatú erotikus estét tölthetünk el együtt életünk szerelmével.

A kifogások megszűnnek, a fejfájás elmúlik, az este érdekessé válik, a cél pedig mindég ugyanaz: eljutni a csúcsra, együtt!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Hancúr Párbaj - Erotikus társasjáték felnőtteknek
Pontbeli értékelés