Honfoglaló társasjáték - 2 térkép, új kérdések

Honfoglaló társasjáték - 2 térkép, új kérdések

Honfoglaló társasjáték - 2 térkép, új kérdések

SKU
5999558060008
129,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-10
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Mindenki ismeri, vagy legalább egyszer játszotta a Honfoglaló online stratégiai játékot. Most azonban nem kell a számítógéped előtt ülnöd és egyedül játszanod. Megjelent a Honfoglaló társasjáték, amivel 9 éves kortól, akár 9 játékostársaddal is játszhatod kedvenc ügyességi játékod. Ha benned is él az uralkodás vágya, és úgy érzed, hogy stratégiai képességeid kifejlettek, tudásod határtalan, akkor ne habozz, hódítsd meg Magyarországot, vagy akár az egész világot.

Nyolc témakörben 1200 kérdés vár rád, ahol feleletválasztós illetve tippelős kérdések váltakoznak. A játékban szükséged lesz minden tudásodra, stratégiai készségedre, azonban a szerencse is melléd kell álljon, hogy a tied legyen a legtöbb elfoglalt terület.

A játék során válthatsz stratégiát, szerezhetsz ellenségeket illetve barátokat, támadhatsz területfoglalás reményében, azonban védened is kell a már megkaparintott részeket. Izgalmas kihívás elé állít téged a kvízjáték, bizonyíthatsz ügyességedről a család köreiben, vagy eltölthetsz egy izgalmas délutánt barátaiddal, ismerőseiddel. A játék segítségével új információkkal gazdagodhatsz, bővítheted tudásodat, illetve tanulhatsz társaid stratégiai húzásaiból valamint hibáiból.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Honfoglaló társasjáték - 2 térkép, új kérdések
Pontbeli értékelés
Designer
(Uncredited)
Year published
2015
Number of players
2 - 10
Category
Trivia, Wargame
BGG rank
14085
Link BGG
Complexity
2.25