Hotel társasjáték

Hotel társasjáték

Hotel társasjáték

SKU
3558380019251
139,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
80 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Köztudott dolog, hogy a vendéglátás és a turizmus mindég is jól jövedelmező vállalkozás volt. A Hotel társasjáték erre a folyamatra épül, ugyanis vendéglátósként keresed a kenyeredet. Célod az, hogy minél nagyobb, jobb és fényűzőbb hotelláncot alakíts ki, ahol a vendégeid minden apró kis szolgáltatásért igen magas árat kell, hogy fizessenek. A pénz nem csak a nyaralásra, hanem a szállodalánc kiépítésére is kell mert a jövőre nézve ez a legjobb befektetés. Először telket kell vásárolnod, majd minél több fényűző szállodát kell építened, ezek után pedig más dolgod nem marad, csak számolni a pénzt amit ezek a hotelek hoznak. A szállodákba szabadidős létesítményeket is építhetsz, ezek több vendéget vonzanak majd és a bevételeidet is megnövelik. A Hotel játszása során egy dolog kell vezéreljen, ha sok a pénzed, akkor még többet kell szerezned. Az okos gazdálkodás és az előrelátó stratégia elengedhetetlen az életben maradáshoz, mert könnyen elfogyhat a pénzed, és fizetésképtelenné válhatsz, ami azt jelenti, hogy el kell adnod az ingatlanaidat. Ezeket a javakat ellenfeleid megvásárolhatják, és ha már semmid sem marad, akkor könnyen kiesel a játékból. A cél az, hogy te maradj az utolsó a játékban, tehát mindenkit ki kell ejtened, és te kell a legnagyobb Hotel mágnás legyél.

A Hotel társasjátékban ébernek kell lenned, és meg kell harcolnod azért ami neked jár. Figyelmesen kell játszanod, és jelezned kell akár azt is ha egy játékos a hoteled bejáratához ért, mert csak így kapod meg a pénzét. Minden hotelednek rendelkeznie kell egy bejárattal, másképp nem igazán fognak meglátogatni téged, de ha már rendelkezel vendégekkel, akkor tegyél meg mindent, hogy tartózkodásuk nálad hosszas és költséges legyen. Ha elég sokáig ülnek nálad a vendégek, és a számlát már nem tudják kifizetni, akkor sikerült csődbe vinned őket, és egy lépéssel előbbre vagy a hosszú úton ami a szállodaláncodat illeti. Ellenfeleid szállodáit neked is meg kell látogatnod, de vigyázz, pénzedet ne csak a nyaralásra költsd, hanem folyamatosan fejleszd és építsd hoteljeidet is.

Igen kellemes és jó kikapcsolódást nyújt a Hotel társasjáték minden korosztálynak. A játék során a pénzzel való gazdálkodás minden fortélyát meg kell tanulnotok, valamint minden stratégiai lépést meg kell tennetek a cél, azaz a pénzgyűjtés érdekében.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Hotel társasjáték
Pontbeli értékelés
Designer
Denys Fisher
Year published
1974
Number of players
2 - 4
Category
Economic
BGG rank
18326
Link BGG
Complexity
1.43