Húsevő növények - Clementoni

Húsevő növények - Clementoni

Húsevő növények - Clementoni

SKU
8005125645589
133,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Szabályzat nyelve:
HU

Újabb érdekes játékkal vár téged a Clementoni, amelyben a kertész énedet fejlesztheted. A Húsevő növények és a dinoszauruszok növényei játékban élő növényeken gyarapíthatod tudásodat, illetve megfigyelheted hogyan is fejlődnek ki ezek. A dobozban egy kifejlett dinoszaurusz növényt találsz, amelyet pár óra alatt életre is tudsz kelteni. Ezen kívül magvak is vannak a dobozba, amelyeket az üvegházba elültetve megfigyelheted hogyan kelnek ki, majd nőnek meg a húsevő növények. A kertészkedéshez szükséges kellékek most már biztosítva vannak számodra, ezután már csak gondoznod kell az elültetett magvakat.

A húsevő növények nem csak fejlődésükkor nyújtanak majd szép látványt, hanem vadászáskor is megcsodálhatod őket, illetve tanulmányozhatod viselkedésüket.

Szerettél volna mindég is saját szobanövényt, és rajongtál a kertészkedésért, de nem volt rá lehetőséged? A Húsevő növények most ellát téged a kellő felszereléssel, és segítséget nyújt abban is, hogy fontos információkat szerezz néhány igen nagyszerű növényről.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Húsevő növények - Clementoni
Pontbeli értékelés