Inquizitor 2.

Inquizitor 2

Inquizitor 2

SKU
9001890773693
99,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-36
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Újabb 2500 kérdés várja az Inquizitor rajongóit a játék második kiadásában. Az Inquizitor 2. öt különböző témakörben tesz próbára titeket. A szabályok nem változtak, a győztes most is az lesz aki mielőbb célba ér, természetesen megválaszolva a legtöbb kérdést.

Az Inquizitor 2. teljesen önállóan játszható játék. A már jól megszokott két dobókockás megoldás újra komoly izgalmakat hozhat a játék folyamán. Vigyáznotok kell, hogy a taktikai megoldások során ne essetek túlzásba, mert tudjátok, ha rabolni szeretnétek, de nem sikerül helyes választ adnotok, akkor hátra fele kell lépnetek, és ez sokszor a győzelembe kerülhet.

Az Inquizitor 2. nem egy szokványos kvízjáték, mivel nem csak kérdezz-felelek feladatok vannak benne. Néha három lehetőség közül kell kitalálnotok a helyes választ, vagy éppen egy tartalomjegyzékből kell rájönnötök egy könyv címére, esetleg meg kell találnotok néhány hiányzó betűt egy szóból, idézetből. Feladatotok nem egyszerű, azonban ez a kvízjáték segít majd benneteket tudásotok gyarapításában, illetve kellemes időtöltést biztosít bármilyen összejövetel során.

Légy te a legnagyobb Inquizitor, válaszold meg a legtöbb kérdést, és nyert meg a játékot!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Inquizitor 2
Pontbeli értékelés