Írni tanulok

Írni tanulok

Írni tanulok

SKU
8005125640164
50,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Az Írni tanulok társasjáték tulajdonképpen egy készségfejlesztő játék. Minden olyan 4 év körüli gyereknek ajánljuk, aki épp a betűkkel ismerkedik, valamint most tanulja meg leírni első szavait. Tudjuk, hogy a kézmozdulatok elsőre furcsák lehetnek a gyerekeknek, valamint azt is, hogy egy gyerek sem szereti hogyha ráerőszakolnak valamit, éppen ezért egy játékos környezetben szeretnénk segíteni a csemetéknek abban, hogy hamar megszeressék az írást.

Háromféle játékos feladat áll a tanulni vágyó gyerekek rendelkezésére, ezt pedig kiegészíti egy negyedik betűjáték. A első három feladat inkább azt szeretné megtanítani a gyerekeknek, hogy hogyan is kell megformálni egy betűt. Az első játék tehát arra szolgál, hogy a kézmozdulatokat gyakorolja be a gyerek. Meg kell tanulnia először a betűalkotás alapjait, majd csak ezt követően térhet rá a második feladványra.

A második gyakorlatnál még mindég csak a betűknél fogunk maradni, ahol a gyerek minden egyes betű leírását fogja gyakorolni. Itt még nem kell mást tenni, csak többször le kell írni a kártyán található betűket.

Az Írni tanulok játék harmadik feladványa már a betűk összekötését is meg fogja tanítani a csemetéknek. Itt már szavakat fog kelleni leírni, természetesen használva a kis és nagybetűket egyaránt.

Ezt a három feladatot egy olyan játék követi, amelyben a gyerek a szóalkotást gyakorolhatja. Itt felhasználhatja a játék első szakaszaiban szerzett tudását és szavakat alkothat, majd le is írhatja ezeket.

A játék során használt táblák animáltak, ezért minden betű vagy szó megjelenik képként is rajtuk. A betűket tartalmazó kártyákon olyan állatok, vagy tárgyak vannak, amelyek neve az adott betűvel kezdődik, a szavaknál pedig egy egy példát is láthatnak a gyerekek.

Az Írni tanulok társasjáték egy olyan kedves társ, amely megtanítja a gyerekeket a kézmozdulatokra, amelyek segítségével majd leírhatják első szavaikat, valamint fejleszthetik a vizuális képességeiket. Ha igazán azt szeretnétek, hogy gyerekeitek megtanulják a betűk rejtélyeit, akkor azt tanácsoljuk, hogy ti is szálljatok be a játékba, így minden akadály könnyebben legyőzhető.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Írni tanulok
Pontbeli értékelés