Ismerd meg a betűket

Ismerd meg a betűket

Ismerd meg a betűket

SKU
Ismerd meg a betűket
27,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-2
Nyelvismeret:
Enyhén nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Kedves szülők, az Ismerd meg a betűket játék gyerekeiket segíti abban, hogy könnyen és gyorsan megtanulják a magyar és az angol ABC betűit. A játék 30 betű- illetve szókártyát tartalmaz. Ezek az illesztőkártyák úgy lettek kialakítva, hogy a gyerekek akár maguk is leellenőrizhetik a megoldást, ezzel növelve a sikerélményüket. A kártyák egyik oldalán magyar, a másik oldalán angol betűk illetve szavak találhatóak, így gyermekük két nyelvet tehet játékosan magáévá. A játékvariációk arra is lehetőséget nyújtanak, hogy több gyerek játsszon egyszerre.

Az Ismerd meg a betűket játék segít gyerekeinek fejleszteni a kombinációs készségét, megtanítja őket a magyar és az angol ABC-re, illetve ösztönzi és motiválja őket, hogy sikeresen hajtsanak végre egy feladatot, amelyet saját maguk is le tudnak ellenőrizni. A részletgazdag illusztrációk felkeltik a gyerekek figyelmét, ugyanakkor játékosan segítenek megoldani a feladatokat.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Ismerd meg a betűket
Pontbeli értékelés