Izzi

Izzi

Izzi

SKU
019275056803
35,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN

Egy kedves kis logikai játék az Izzi, amelyet egyedül vagy akár a barátaiddal is játszhatsz. A játékban minden egyes alkalommal egy külön kihívás rejlik, ugyanis nagyon sok megoldása van. A 64 darab lapot úgy kell lehelyezned, hogy azok egy nagy négyzetet alkossanak, azonban figyelned kell arra, hogy minden egyes lap széle egyezzen a másikkal. Két lap csak akkor rakható egymás mellé, hogyha fekete és fehér részeik illenek egymáshoz.

Az Izzi nagyon sokféleképpen variálható, játszhatsz egyedül, vagy barátaiddal, segíthetitek egymást ötletekkel, vagy megegyezhettek egy formában amelyet ki kell rakni. A fehér alapon lévő fekete minták a nagy négyzeten belül alkothatnak egy átlót, vagy rombuszt, akár egy újabb négyszöget, vagy lehetnek csak tetszőlegesen egymáshoz illesztve, amíg a szabályoknak megfelelnek. Ezek a variációk csak nehezítenek a játékon, és érdekesebbé teszik azt, ugyanis ha már sikerült párszor kirakni az Izzit, akkor szükség van pár nehezítő tényezőre. Több személy esetében kitalálhattok egy sablont, amelyet időre kell kirakni, vagy a fentebb említett formák egyikét is alapul vehetitek.

Az Izzi egy olyan játék, amelyet hogyha elkezdtél, akkor nagyon nehezen tudod abbahagyni. Szerencsére a játék mindég kihívást biztosít, ugyanis több millió megoldása van, a lényeg csak annyi, hogy találjanak a lapok szélei, illetve egy négyzetet formáljanak a játék végén.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Izzi
Pontbeli értékelés