Játékbérlés

Bérelj tárrsasjátékot a Jatszma.ro-tól

Bérelhetőek is társasjátékaink.

Bérelj játékot a Játszmától! Megvennél egy játékot, de nem vagy biztos abban, hogy bejön? Üzenjük Zolinak, van rá megoldás!

Mi lehet jobb egy laza szombat délutánnál, mint hogy összeültök a barátokkal és játszotok egy nagyot? Lesznek győztesek, olyan is lesz, aki a rövidebbet húzza, de sok izgalmas, érdekes, vicces helyzet születik meg közben. Nemrég megkeresett minket Zoli a vásárhelyi egyetem orvostanhallgatója, és affelől érdeklődött, hogy elvihet-e tőlünk hétvégére pár játékot... Nos, összedugtuk a fejünket és megoldottuk, úgyhogy Zoli, ugorj be hozzánk zárásig, mert viheted a kiszemelt Activity-t, meg a Hancúr párbajt is.

Mostantól, Zotyó kedvéért bérelhetőek is a társasjátékaink. Ha tehát elvinnétek egyet-kettőt pár napra (maximum három), be kell jöjjetek személyivel a Játszma.ro Posta utca 2-es szám alatti főhadiszállására, és válasszatok a bontott játékok közül. Mi a tuti ebben? A játék árának 10%-át (1-50 lej között 5 lej, 51 - 100 lej között 10 lej, 101-150 lej között 15 lej stb.) hagyjátok nálunk, a játékkal pedig futtok haza, hogy szórakozhassatok. Tök jó alku, ugye?

Ugye nem is kell mondjuk, hogy a kibérelt terméket ugyanolyan állapotban várjuk vissza, ha nem vigyáztok rá, azért vállalnotok kell a felelősséget, és ki kell fizessétek az okozott károkat. Na de nézzük tovább a pozitív oldalát: ha hazaviszitek a játékot, és annyira megszeretitek, hogy már vissza sem akarjátok adni, megvásárolhatjátok, és ez esetben eltekintünk a bérleti díjtól. Így biztosan nem vesztek zsákba macskát!