Sapientino - Játsszunk a formákkal!

Játsszunk a formákkal!

Játsszunk a formákkal!

SKU
8005125640102
28,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
3+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Sapientino Játsszunk a formákkal gyerekjátéka olyan gyerekeknek készült, akiket szüleik minél hamarabb meg szeretnének tanítani a színek és formák használatára. Ez a varázslatos játék különböző feladványokat tartalmaz, amelyeket akár már egy 3 éves gyerek is el tud végezni. A színes feladványok úgy lettek kialakítva, hogy a megoldások során behelyezett részek csak egyféleképpen illeszkedjenek, ezért a gyerekek már akár maguk is le tudják ellenőrizni a megoldást.

Minden feladvány úgy lett kitalálva, hogy azt a gyerekek önállóan, vagy akár társaikkal együtt is meg tudják oldani. A gyártók a szülőket is be szerették volna vonni játékuk használatában, ezért a képkártyák hátoldalára angolul feliratozták a kép tartalmát. A szülők segíthetnek gyerekeiknek megtanulni ezeket az egyszerű szavakat, így azok a lehető leghamarabb kezdenek angolul tanulni. A Játsszunk a formákkal azonban a játékot helyezi előtérben, erről pedig sosem szabad megfeledkezni. Itt sosem lesz vesztes, vagy győztes, mivel a játék célja az, hogy bevezesse a gyerekeket a színek és formák világába. Megfigyelőképességeiket fejlesztve, a Játsszunk a formákkal gyerekjáték megismertet minden kis érdeklődőt a geometriai formákkal.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Játsszunk a formákkal!
Pontbeli értékelés