Jenga Boom

Jenga Boom

Jenga Boom

SKU
5010994692070
139,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
2-9
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, EN, DE, FR

Mivel tornyot több mint valószínű hogy építettetek már, és talán az eredeti Jenga játékot is kipróbáltátok, itt az ideje az újabb kalandoknak. A Jenga Boom játéka ezúttal 36 fahasábbal vár rátok, hogy tornyot építsetek belőlük. A játékosok váltakozva húznak ki egy-egy hasábot a toronyból, ezeket pedig a torony tetejére teszik, növelve ezzel a torony magasságát.

A Jenga Boom nagyon hasonlít az eredeti játékhoz. A célotok ebben is az lesz, hogy úgy építsétek a tornyot, hogy az le ne omoljon. Minden egyes fahasáb amely kikerül a torony alsóbb szintjeiből, fel kell kerüljön a tetejére, ezért idővel tornyotok elég ingataggá válik. Amint nem bírja már el az újabb építőelemet, a torony összedől, ezzel pedig az utolsó személy akinek még sikerült elemet elhelyezni rá, megnyeri a játékot. Ez ugyan olyan mint a Jenga Classic! - mondanátok többen, a Boom változatnak azonban máshol van elrejtve a titka. A tornyot ebben a játékban nem az asztalra kell építeni, hanem egy bomba platójára. Bomba? Bomba! Nem kell azonban félnetek, a gyártok megjegyzik, hogy semmiféle robbanás nem fog kárt okozni nektek. A bomba egy zsinórral rendelkezik, ezt fel kell húzni, és aktiválni kell a szerkezetet. A Jenga torony erre a szerkezetre épül majd, és minden játékos az építés közben aktiválja azt, majd megállítja amikor köre lejárt.

A torony alatti bomba órája visszafele ketyeg, azonban senki nem tudja hogy mennyi idő van még hátra a robbanásig. A bonba önmagában elég problémát jelentene a játékosoknak, azonban ők a torony építésére is kell figyeljenek. Előbb a megfelelő fahasáb megtalálása a cél, amelyet úgy kell megszerezni, hogy a torony ne omoljon össze, majd ezt a torony tetejére kell helyezni, újabb omlást kockáztatva, és mindezt a lehető leggyorsabban kell végrehajtani, mert a bomba bármikor robbanhat.

Amint az idő lejárt, aktiválódik a bomba, amely ledönti a teljes tornyot. A nagy izgalmak közepette azonban nem szabad elfeledkeznetek arról, hogy ki volt az a játékos, akinek sikerült utoljára a torony tetején fahasábot elhelyeznie, anélkül hogy ez összedőlt volna. Ez a személy ugyanis megnyeri a Jenga Boom játékát, és ő számít a legbiztosabb kezű toronyépítőnek, de csak addig, amíg el nem kezdtek egy újabb kört.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Jenga Boom
Pontbeli értékelés
Year published
2012
Number of players
1 - 4
Category
Action / Dexterity
BGG rank
17867
Link BGG
Complexity
1.00