Jungle Brunch - Állati Zaba

Jungle Brunch - Állati Zaba

Jungle Brunch - Állati Zaba

SKU
8033772893107
84,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU

A tápláléklánc felépítése elég egyértelműnek tűnhet nekünk, azonban az állatok szemszögéből picit másabb az élet. A dzsungel állatainak minden nap enniük kell. De vajon nekik elegendő a táplálék? Amíg az erdőben keresgélnek táplálékuk után, figyelniük kell a szomszédos területeket is, mert sosem lehet tudni mikor bukkan fel egy oroszlán, vagy mikor lendül támadásba egy keselyű.

A dzsungel állatai nem szorulnak segítségre, azonban te mégis megmutathatod nekik a helyes utat a Jungle Branch – Állati zaba kártyajátékban. Figyelmed sok apróságra ki kell terjedjen, például arra is, hogy egy állat egyedül könnyebben jut élelemhez, azonban ha egy csoporthoz verődik, akkor jobban tud védekezni más állatokkal szemben.

A Jungle Brunch-ban az lesz a feladatotok, hogy a legtöbb ételt elfogyasszátok. Ezt a teljesítményt csak úgy tudjátok elérni, hogyha megismeritek először az állatokat amelyekkel játszani fogtok. Tudnotok kell olyan információkat amelyek előnyötökre válhat, mint például azt, hogy az elefánt egy nagyon erős állat de sajnos olyan ételeket eszik, amelyek kevésbé fontosak. A majmok ezzel szemben bármit képesek megenni, de mivel ők gyengék, meg kell várniuk, hogy előbb az erős állatok egyenek, csak ezután kerülhetnek ők is sorra.

A játék elején választanotok kell egy színt, majd az ehhez tartozó lapokat megkeverve egy paklit kell kialakítsatok magatok előtt. Ebből a pakliból húznotok kell 6 lapot, ezek lesznek majd a játék során a kijátszható lapok. A fordulók elején a növénykártyák paklijából, amely az asztal közepén helyezkedik el, fel kell csapnotok tetszőleges számú lapot. Ezt a mennyiséget mindég a játékosok száma, valamint a növények fajtája fogja meghatározni (pld. 3 játékos esetén legalább 5 kártyát kell felcsapnotok, amelyek között minden növényfajtából kell legyen legalább egy).

Amint a növénykártyák az asztalra kerültek, a játékosok kiválasztanak 2 kártyát a kezükben tartott 6 közül, majd azokat maguk elé teszik, egyiket képpel felfele, a másikat pedig képpel lefele fordítva. Mikor minden játékos előtt már lent van két lap, akkor felfedik kártyáikat és kezdődhet is a zabálás. A Jungle Brunch során azok a játékosok akik nagyobb erővel, jobb képességgel vagy erős étvággyal rendelkeznek, megkezdik a lakmározást. A dobozban megtaláljátok majd az állatok részletes bemutatását, így képesek lesztek megtanulni azt, hogy melyik állat mikor fog sorra kerülni az ételt illetően, valamint melyik állatot mikor érdemes bevetni. Tudnotok kell, hogy két ugyanolyan állatot kijátszva csordát fogtok alkotni, amely lassabban tud csak enni, de védve van a veszélyes ragadozóktól.

Az Állati zabát addig kell játszani, amíg elfogynak lapjaitok a húzópakliból, vagy már nem tudtok növénykártyákat az asztalra helyezni a szabályoknak megfelelően. Ekkor minden játékos összeszámolja az ételpontokat amelyeket a körök folyamán gyűjtött, majd eldöntitek, hogy ki is az aki megnyerte a Jungle Brunch játékát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Jungle Brunch - Állati Zaba
Pontbeli értékelés
Designer
Luca Bellini
Year published
2012
Number of players
2 - 5
Category
Animals, Card Game
BGG rank
9363
Link BGG
Complexity
1.75