Jungle Speed

Jungle Speed - Dzsungelláz

Jungle Speed - Dzsungelláz

SKU
3558380020523
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
7+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-10
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN

Ha a gyorsaság a második neved, akkor a Dzsungelláz a te játékod! A 80 kártyát tartalmazó játék minden egyes lapján ábrák találhatóak, amelyek fontos szerepet kapnak majd a játék során. A kiosztott lapokat fejjel lefelé kell magunkhoz vennünk, és az óramutató járásával megegyező irányban haladva egyenként fel kell fedjük őket. Fontos, hogy a játék során, csak egyik kezünket használhatjuk, és a lapjainkat úgy kell felfedjük, hogy a többi játékos lássa azt először. A körök folyamán felgyűlő kártyáktól úgy tudunk megszabadulni, hogyha egy olyan szimbólumot húzunk, amely már valakinél szerepel. Ekkor párbaj következik, amelyet az nyer meg, akinek hamarabb sikerül elvenni az asztal közepén található totemet. A vesztes megkapja ellenfele felhalmozott lapjait, amelyeket a saját paklija alá kell elhelyezzen.

Nem csak a gyorsaság, de a rátermettség és a figyelem is sokat hozhat a konyhára a játék során. Néhány speciális lap megváltoztatja a játék menetét, néha az azonos ábrákat kell figyelni, majd az azonos színeket, vagy olyan kört is kifoghatunk, ahol egyszerre kell felfordítani egy-egy lapot mindenkinek. Az ábrákat jól figyeljük meg, mert lehet elsőre azonosnak tűnnek, de apró kis eltérések lehetnek a különböző szimbólumok között.

A Jungle Speedben a leglassabb játékos alulmarad. Fontos a gyorsaság és a megfelelő reakcióképesség, ezek nélkül képtelenség túlélni a dzsungel fenyegetéseit, valamint veszélyeit. A játékban nem fogunk csalódni, kellemes időtöltést és jó szórakozást biztosít minden társasjáték kedvelőnek.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Jungle Speed - Dzsungelláz
Pontbeli értékelés
Designer
Thomas Vuarchex
Year published
1997
Number of players
2 - 8
Honors
2003 Kinderspielexperten "8-to-13-year-olds" Nominee, 2003 Spiel der Spiele Hit für Viele Recommended
Category
Action / Dexterity, Card Game, Party Game, Real-time
BGG rank
1259
Link BGG
Complexity
1.14