Jungle Speed expansion

Jungle Speed expansion - Dzsungelláz kiegészítő

Jungle Speed expansion - Dzsungelláz kiegészítő

SKU
3558380010357
59,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
7+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
3-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN

A Jungle Speed játéka a gyorsaságra és a megfigyelőképességre alapszik. A Jungle Speed – The Expansion próbálja még ezt is egy magasabb szintre emelni azzal, hogy 80 darab új kártyát helyez játékba.

A kiegészítő során az alapszabályok nem változnak a Jungle Speed játékában. Mindenki rendelkezik egy paklival, amelynek lapjait gyorsan kell kijátszani, figyelve az asztalon lévő lapokra. Amint egy játékos meglátja, hogy lekerül egy olyan lap, amely nála is épp aktív, megpróbálja a lehető leghamarabb elkapni az asztalon lévő fabábut. A lassabb játékos büntetésben részesül, neki fel kell vennie az asztalon található összes lapot és paklija aljára kell tennie őket. Mint tudjátok a Jungle Speedet az a játékos nyeri meg, akinek először fogynak el a lapjai.

A kiegészítőben 80 új lap kerül majd játékba, ezeken majd láthattok egy jelölést is, amely segítségetekre lesz, hogyha esetleg ki szeretnétek venni ezeket a lapokat a játékból. A plusz lapok azt is jelentik, hogy ezután több játékos is beszállhat a partiba. A különböző szimbólumok mellett találtok majd olyan új lapokat, amelyek segítségével minden társatokat arra kényszerítitek, hogy kezüket a fabábu fölé tegyék úgy, hogy azt le ne verjék. Aki legutoljára teszi oda a kezét, az lesz a vesztes, de nem csak a gyorsaságra, a pontosságra is figyelnetek kell, mert aki leveri a bábut az is lehet ám vesztes. Ezen kívül még megkeverheti a Jungle Speed – The Expansion játékát az is, hogy bizonyos lapok segítségével a tőletek balra ülő játékos pakliját kell figyeljétek, ugyanis néha ezekkel is kell játszanotok.

A népszerű játékok kiegészítői azt a célt szolgálják, hogy még érdekesebbé tegyék az amúgy már jól ismert társasjátékokat és ebben a Jungle Speed kiegészítője sem vall kudarcot. A játék ugyanolyan gyors marad, de kiegészül néhány speciális lappal, amelyek több odafigyelést igényelnek. A Jungle Speed rajongók biztos örömüket lelik majd ebben a kiegészítőben is.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Jungle Speed expansion - Dzsungelláz kiegészítő
Pontbeli értékelés