Kajacsata! - Snack Attack!

Kajacsata! - Snack Attack!

Kajacsata! - Snack Attack!

SKU
5999548048009
109,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
60 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Kajacsata társasjáték gyerekeknek készült. Céljai közé tartozik, hogy megtanítsa a gyerekeknek a párosítást, valamint a vizuális észlelést, ezeken kívül pedig egy rendkívül jó memóriafejlesztő is.

Minden játékos magához vesz egy tányért, melyen ételek láthatóak. Az asztal közepén egy tároló található, amelynek segítségével kajakorongok kerülnek a tálcára. A játékosok megnézik mi került fel a tálcára, majd próbálnak közöttük olyan ételeket keresni, amelyek a tányérjukban is megvannak. Amint sikerült egy párt találni, a játékos leveszi a korongot a tálcáról, majd a tányérára helyezi azt, de forgat is egyet rajta. A korongoknak mindkét fele ételt szimbolizál, így most újabb ételt kell a tálcán megkeresni. A játékosok addig folytatják a keresést, amíg elfogynak a lapok a tálcáról, ezután pedig újabb korongok kerülnek elő a tárolóból. Amint a tároló is kiürült, a játékosok megszámolják, hogy hány korongot gyűjtöttek, majd ennek alapján eredményt, és győztest is hirdetnek.

Mivel akár 6 játékos is játszhatja a Kajacsatát, ez egy ideális időtöltést nyújthat egy teljes családnak. A tányérok mindkét fele használható a játék során. Míg egyik felét a kisebb gyerekeknek szánták, a másik oldal nehezebb feladatokat tartalmaz, amelyek megoldása azonban ugyanolyan szórakoztató marad.

Akik egy igazi csatára készültek fel, azok nem fognak csalódni, azonban tudnotok kell, hogy a Kajacsata során nem kerül majd borsó a falra, és tejbekását sem kell majd feltakarítanotok. Az ételek csak korongokként kerülnek játékba, ezeknek a párját kell majd a lehető leghamarabb megtaláljátok, és akinek sikerül a legtöbb kaját összegyűjtenie, az lesz a csaták győztese, valamint a konyhák királya.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Kajacsata! - Snack Attack!
Pontbeli értékelés
Designer
Omri Rothschild
Year published
2011
Number of players
2 - 6
Category
Action / Dexterity, Children's Game
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
0.00