Kang-a-Roo

Kang-a-Roo

Kang-a-Roo

SKU
9001890607998
49,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
3-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, EN, DE, FR, IT

A Kang-a-Roo egy érdekes, vidám, szórakoztató gyerekkártyajáték. A csomagban többféle színű kenguru található, amelyeket össze kell gyűjtenetek. Azt asztalt körbe ülve, középre helyezzétek el a kártyapaklit és a kengurukat, majd mindenki húzzon 5 lapot a pakliból. A játékot az a játékos kezdi, aki a legmesszebbre tud ugrani helyből. A Kang-a-Roo lényege, hogy minél több kengurut összegyűjtsetek. Kengurukat úgy lehet gyűjteni, hogy az 5 lap közül kijátszódtok egyet, és amilyen színű a lap, olyan színű kengurut vehettek magatokhoz.

A játék érdekessége csak most jön, ugyanis nem csak az asztal közepén található kenguruk közül választhattok, elvehetitek társaitok elől is őket. Természetesen mindenki megvédheti az előtte lévő kengurut, hogyha van a kezében egy ugyan olyan színű lap, mint a kenguru. A kijátszott lap, illetve lapok helyében újat kell húzni a pakliból. A játék akkor ér véget, ha elfogynak a húzólapok, és egy játékos kijátszotta az összes kezében lévő lapot. A játékot az a játékos nyeri meg, akinek a legtöbb kengurut sikerült összegyűjtenie. A Kang-a-Root lehet több fordulóban is játszani, ilyenkor papírra és ceruzára lesz szükség, hogy az eredményt tudjátok követni.

Gyűjtsd össze te a legtöbb erszényest, és légy a Kang-a-Roo győztese! Vigyázz! Játékostársaid könnyen elvehetik előled a már megszerzett kengurut, ha nincs a kezedben a megfelelő színű kártya. Csak akkor van esélyed megnyerni a játékot, ha nálad van a legtöbb kenguru, ehhez azonban rafináltnak kell lenned, és persze Fortuna is melléd kell álljon, hogy a legjobb lapokat húzhasd a pakliból.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Kang-a-Roo
Pontbeli értékelés
Designer
Reiner Knizia
Year published
2009
Number of players
3 - 6
Honors
2009 Årets Spill Best Children's Game Nominee
Category
Animals, Children's Game
BGG rank
14644
Link BGG
Complexity
1.00