Kis varázslóinasok

Kis varázslóinasok

Kis varázslóinasok

SKU
4001504408589
169,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, DE

Kedves gyerekek! Varázslótanoncaitok a segítségetekre szorulnak. Bájitalt kell keverniük a négyféle alapanyag felhasználásával, azonban ezeket az alapanyagokat először el kell juttatniuk az üsthöz. A játéktábla alatt található mágneses mezőkre lépve a tanoncok megbotlanak, és könnyen kiejtik az általuk szállított alapanyagot. Varászpálcánkkal hátulról úgy kell segítenünk nekik, úgy kell irányítanunk őket, hogy a lehető leghamarabb, és a legbiztonságosabban eljussanak a játéktábla négy sarkában található üst valamelyikéhez. Az alapanyagokat kis golyók helyettesítik a játékban, ezeket a bábok fején található tálkába kell elhelyezni, majd a megfelelő színű üsthöz eljuttatni. Ha mind a négy alapanyag a helyére került, akkor már nincs más dolgotok, csak a tüzet lángra lobbantani. Amikor egy játékosnak már csak a tűz meggyújtása maradt hátra, akkor a többiek már két alapanyagot is szállíthatnak egyszerre, addig csak egy engedélyezett. A játék akkor ér véget, amikor minden alapanyag a helyére került, és a tüzet is sikerült meggyújtani egy játékosnak. Ha útközben megbotlik a varászlótanonc, akkor a bábot a kiindulópontra kell helyezni, és a játékot a soron következő játékos folytatja.

A varázsfőzet elkészítése elég egyszerű feladatnak tűnik, főleg ha nálunk van a recept, és ismerjük a hozzávalókat is. A laboratórium azonban tele van akadályokkal, tanoncaink pedig fel-alá rohangálnak, amíg sikerül minden hozzávalót összegyűjteniük. Segítsetek varászpálcátokkal a tanoncoknak, igazgassátok útjukat, hogy sikeresen elkészüljön a bájital. Ha a tüzet is sikerül elsőnek lángra lobbantani, akkor ti nyertétek el a bájitalok mestere címet!

A Kis varászlóinasok egy szórakoztató, ügyességi társasjáték, ami segíti a gyerekek feladatmegoldó képességeinek a javítását. Kellemes kikapcsolódást nyújt 2-4 gyermek számára.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Kis varázslóinasok
Pontbeli értékelés
Designer
Thomas Daum
Year published
2010
Number of players
2 - 4
Honors
2011 Kinderspielexperten "5-to-9-year-olds" Nominee, 2011 Spiel des Jahres Kinderspiel Nominee, 2012 Lys Enfant Finalist
Category
Action / Dexterity, Children's Game, Fantasy
BGG rank
6478
Link BGG
Complexity
1.13