Knot So Fast

Knot So Fast

Knot So Fast

SKU
019275070908
99,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Knot so fast doboza egy igen érdekes, szórakoztató, és egyben kreatív játékot tartogat számotokra. A kötögetős köröket játszhatjátok csapatokban, vagy akár egyénileg is. A csapatjáték során 2 csapatot kell alkotnotok, egy kéket és egy sárgát. A kék csapat tagjai kapnak egy-egy kék kötelet, valamint egy sárga gyűrűt, ellenfeleik pedig kapnak egy-egy sárga kötelet, és egy kék gyűrűt.

A játék tartalmaz 40 feladványkártyát, ezeket kell majd a játék során az asztal közepére helyeznetek úgy, hogy mindkét csapat könnyen elérje őket. Azt ajánljuk, hogy az első pár játék során rendezzétek a lapokat nehézségi sorrendbe, így a könnyű feladványoktól fogtok a nehezebbek fele haladni. Amikor már úgy érzitek, hogy elég jól mennek a feladványok, összekeverhetitek a lapokat, vagy akár ki is választhattok néhányat azért, hogy jobban gyakoroljátok ezeknek a megoldását.

A pontozótábla a két csapat között, középen fog helyet kapni az asztalon. A tartó két felén zsinór található, ezek 4 jelöléssel vannak ellátva. A zsinórok fogják majd a pontozást jelölni, a tartóba pedig azok a kártyák kerülnek, amelyek feladványain a játékosok épp dolgoznak.

A felhúzott kártya úgy kell a tartóba kerüljön, hogy a kék feladvány a kék csapat fele mutasson, a sárga feladvány pedig a sárga csapat fele. A játékosok nekikezdenek a feladványon látható csomó elkészítésének, céljuk pedig minél hamarabb elkészíteni azt. A csapattársak szóba segíthetnek egymásnak, azonban nem nyúlhatnak egymás köteléhez. Amelyik csapat tagjainak sikerült a leghamarabb befejeznie feladványát, bekiáltják hogy „Vége”, majd megfordítják a homokórát. Ez a csapat már nem nyúlhat a befejezett csomóihoz, azonban a másik csapatnak még marad 30 másodperce, hogy befejezze a munkát.

A 30 másodperc lejártával a csapatok kicserélik egymást között a csomókat, és leellenőrzik egymás munkáját. A pontozás annak függvényében történik, hogy kinek hány helyes csomót sikerült elkészíteni, valamint annak függvényében is, hogy ki mikor fejezte be a munkát. A csapatok 0, 1, és 2 pontot gyűjthetnek, amelyet a pontozótáblán úgy jelölnek, hogy meghúzzák a kötelet, amíg az kattan egyet, ezzel 1 pontot jelölve.

A Knot so fast-et addig kell játszani, amíg egy csapatnak sikerül teljesen magához húznia a kötelet a pontozótáblán. A játék rendelkezik olyan változatokkal is, amelyekben nem csapatok mérik össze erejüket, hanem a játékosok egyénileg játszanak. Ekkor általában egy megszabott ponthatárt kell elérni, ez szabja majd meg a Knot so fast győztesét.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Knot So Fast
Pontbeli értékelés
Designer
Dugald Keith (II)
Year published
2010
Number of players
1 - 4
Honors
2011 Deutscher Lernspielpreis "9 years and up" Nominee
Category
Action / Dexterity, Puzzle, Racing
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.00