Légy résen!

Légy résen!

Légy résen!

SKU
legyresen
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
13+
Játékidő:
60 perc
Játékosok száma:
4-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Egy csapat régész rejtélyes módon eltűnt a váratlanul a tengerből kiemelkedett R'lyeh szigetén egy expedíció során, miközben a sziget titkait kutatták. Egy mentőcsapat tagjaiként indultok a segítségükre, de miközben a helyszínt vizsgáljátok valami szörnyűségessel találjátok magatokat szemben, ami a csapatotokat belülről akarja elpusztítani. Jó megérzésekre, acélidegekre és megfontolt lépésekre van szükségetek ahhoz, hogy élve hazatérjetek.

A Légy Résen!-ben a játékosok célja levadászni a csak "dolog"-ként említett lényt, aki felébredt a sziget előbukkanásakor. A lény miután elfogott egy embert képes lemásolni őt és a testében kiadni magát az aldozatnak. A lény okos, nem erővel próbálja átvenni az uralmat, hanem szépen fű alatt elintézni mindent és megfertőzni a gyanútlan embereket, akik a közelébe kerülnek. A mentőcsapat tagjainak célja kiszűrni, hogy melyik játékos lehet a "dolog" és egy lángszoró kártyát kijátszva rá elpusztítani. Egy játékos egészen addig a mentőcsapat tagja, ameddig a "dolog" el nem juttat neki egy fertőzött kártyát. Ha egy játékos megfertőződött, akkor átáll a másik oldalra és a "dolog"-nak fog segíteni.

Kiben bízhatsz és kiben nem? Ha valaki gyanús zárd be vagy tedd karanténba, de kitudja... a "dolog" lehet az ajtó bezárása után is ott lesz mögötted.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Légy résen!
Pontbeli értékelés
Designer
Antonio Ferrara
Year published
2014
Number of players
4 - 12
Category
Bluffing, Card Game, Deduction, Horror, Party Game
BGG rank
4727
Link BGG
Complexity
1.24