Linus - A kis varázsló

Linus - A kis varázsló

Linus - A kis varázsló

SKU
4001504408640
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
3+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, DE

Szegény Linus nagy bajban van! Éppen gyakorolt, amikor véletlenül elvarázsolta a játékait. Mint tudjátok, Linus varázslótanonc, és sok varázslatot kell megtanulnia, azonban most egy picit összekeverte őket. Segítenetek kellene Linusnak megtalálni az elvarázsolt játékokat.

A Linus – A kis varázsló gyerektársasjáték előkészületei igen egyszerűek. Nem kell mást tennetek, csak összekeverni a játékkorongokat, majd kiteríteni őket az asztalra úgy, hogy legyen egy kis távolság közöttük. A doboz tartalmaz egy kártyapaklit is, amelyeket meg kell kevernetek, majd ugyancsak képpel felfele, az asztal közepére kell helyeznetek.

A Linus – A kis varázslót mindég a legfiatalabb játékos kezdi, őt pedig a bal oldalán ülő társa követi. Linus figurája kézről-kézre jár majd a játékosok között. A kártyapakli tetején található lap játékát kell megkeresnetek a játékkorongok közt, majd Linus figuráját rá kell helyeznetek. Két dolog történhet minden egyes alkalommal amikor Linus egy korongra kerül: Linus segítségével sikerül felemelni a korongot, vagy a korong az asztalon marad.

Minden elvarázsolt játék egy különleges tulajdonsággal bír, ami azt jelenti, hogy hozzáragadnak Linus figurájához. Minden olyan esetben amelyben sikerül egy ilyen elvarázsolt játékot találnotok, magatokhoz kell vennetek azt a kártyapakli legfelső lapjával együtt.

Abban az esetben, amelyben a játékkorong az asztalon marad, nem sikerült elvarázsolt játékra bukkannotok, ilyenkor a játékot a következő játékos folytatja. Ezekre a körökre is jól oda kell azonban figyelnetek, mivel célotok mindég az elvarázsolt korong megszerzése lesz, tehát észben kell tartanotok azokat a korongokat, amelyeket Linusnak nem sikerült felemelnie.

A Linus – A kis varázslót addig kell játszani, amíg elfogynak a kártyapakli lapjai, ami azt jelenti, hogy megkerült az összes elvarázsolt játék. Győztesnek azt a játékost kell kikiáltani, akinek sikerült a legtöbb elvarázsolt játékkorongot összegyűjtenie. Ez a társasjáték fejleszti a gyerekek koncentrációs képességét, és megtanítja őket arra, hogy egyszerre több dologra figyeljenek, valamint arra, hogy megjegyezzék azokat a korongokat, amelyek nem rendelkeznek varászképességekkel.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Linus - A kis varázsló
Pontbeli értékelés
Designer
Wolfgang Dirscherl
Year published
2013
Number of players
2 - 5
Honors
2013 Kinderspiel des Jahres Recommended
Category
Action / Dexterity, Children's Game
BGG rank
13997
Link BGG
Complexity
1.00