Maradj talpon

Maradj talpon

Maradj talpon

SKU
7290014279315
109,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:

Maradj talpon! A híres televíziós kvízjátékot most már nem csak a képernyőkön nézheted, hanem saját magad is kipróbálhatod. Biztosan veled is előfordult, hogy ügyesebbnek gondoltad magad a televízióban szereplő játékosoknál. Most itt a lehetőség, hogy próbára tedd képességeidet, és megmutasd mennyire vagy művelt. A cél, megnyerni a milliós főnyereményt. A Maradj talpon-ban ha pénzt nem is, de szép délutánokat, feledhetetlen pillanatokat, és mértéktelen jókedvet biztosan nyerünk majd. A játék 900 változatos kérdést tartalmaz, amelyekre az izgalmas párbajok során kell válaszolnunk. Ha a szerencse melléd szegődik, és az általános műveltséged is igen jó, akkor te leszel az aki utoljára talpon marad.

A Maradj talpon társasjáték segít fejleszteni a tanulási képességeidet, kombinációs készségeidet, megdolgoztatja a memóriádat, illetve a koncentrációs készségeidet is kiélezi.

Családok, és baráti társaságok vetélkedését biztosítja, valamint izgalmas és szórakoztató délutánt, illetve estét nyújt mindenkinek.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Maradj talpon
Pontbeli értékelés