Marble Monster

Marble Monster

Marble Monster

SKU
4260071877284
71,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU, DE

Nem tudom hogyha valaha találkoztatok szörnyekkel, de meg kell mondanom nektek, hogy ezek a teremtések igen érdekesek. Mindeniküknek van valami kedvenc tárgya, amelyhez annyira ragaszkodik, hogy talán nem is tud élni nélküle. A Marble Monster játékában is van egy szörnyecske és hadd ne mondjam, hogy neki is van egy kedvenc tárgya. A mi kis Marble Monsterünk nem érzi jól magát hogyha a piros üveggolyója nincs nála.

A játéktábla amelyen kedves ki szörnyecskénk áll, tele van fekete golyókkal, valamint valahol közöttük ott található a piros is. A táblán elhelyezkedő golyók pozícióját a feladvány kártyákon találjátok meg, ezeket pedig minden esetben nektek kell levetítenetek a pályára. A kis szörnyecske a piros golyót szeretné saját odújába eljuttatni, azonban ehhez a ti segítségeteket szeretné kérni.

A Marbel Monster odúja a játéktábla közepén található, ide kell majd a piros golyónak eljutnia úgy, hogy közben egy fekete golyó sem eshet le a pályáról. A szörnyecske egy mezőt tehet meg egyszerre, azonban mozgásához egy golyót mindenképp arrébb kell görgetnie. A lépések során nem elég hogy csak a piros golyót figyeljétek, a feketék is fontos szerepet játszanak, mivel ezek közül egy sem eshet be a szörny odújába.

Minden logikátokra szükség lesz, hogyha a szörnyecskének nyújtott segítségetekben teljesen sikeresek szeretnétek lenni. Problémamegoldó képességeitek biztosan kifejlettek lesznek és sokat tanulhattok a rendszerezés terén is. A játékot egy személyre találták ki, azonban mint szinte bármelyik ilyen jellegű játéknál, itt is összemérhetitek tudásotokat, hogyha időre játszotok.

A Marble Monster játéka úgy lett kitalálva, hogy kompakt formája miatt bárhova magatokkal tudjátok vinni, és mivel figurái minőségi anyagokból készültek, ezért szinte bárhol lehet használni őket. Ne feledjétek, hogy az érdekes természetű szörnyecske nagyon ragaszkodik a piros golyójához, az pedig hogy ez a tárgy hazakerüljön az odúba, csakis rajtatok múlik.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Marble Monster
Pontbeli értékelés