Mesterlogika

Mesterlogika

Mesterlogika

SKU
5997561100070
19,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Két játékos méri össze logikai tudását ebben a játékban. Az egyik játékos kigondolja a feladványt, a másiknak pedig az a feladata, hogy minél kevesebb lépésből eljusson a helyes megoldáshoz.

Első lépésben az egyik játékosnak 4 különböző színű bábut kell kiválasztania, amelyeket úgy kell a házikó alá rejtenie, hogy ezt a másik játékos ne lássa. Miután ez megtörtént, következhet a második lépés, amikor is a másik játékos nekikezd a feladvány megfejtésének, lehelyez 4 bábut, majd várja a visszajelzést az első játékostól.

Fehér és fekete tüskék segítségével kap visszajelzést a játékos arról, hogy előző tippje helyes vagy helytelen volt. Hogyha sikerül egy megfelelő színű bábut a megfelelő helyre tenni, akkor fehér tüske jelzi majd ezt a lépést. A megfelelő színű bábut, amely viszont rossz helyen van, sötét tüske fogja jelezni, más esetekben nem kerül tüske a lyukba. Ezek a visszajelzések alapján tudja majd a játékos alakítani a színeket, valamint a bábuk sorrendjét addig, amíg eljut a helyes megoldáshoz.

A játékot lehet akár variálni is, kitalálni kötelező lépésszámot ami alatt meg kell oldani a feladványt, vagy akár körökre osztani a játékot, és legjobb az 5-, vagy legjobb a 10-ből játékot játszani.

Össze lehet számolni a játék végén a helyes megfejtésig megtett lépéseket, és ezek alapján értékelni lehet egy játékost a megfelelőtől akár a mázlistáig is (mázlista az, akinek elsőre sikerült eltalálni a megfejtést, de ebben az esetben az is megtörténhet, hogy az adott játékos lesett).

A Mesterlogika egy egyszerű szabályokkal rendelkező, igen szórakoztató kis logikai társasjáték, amely kellemes kikapcsolódást nyújt 2 játékos számára. A szabályokat módosítani lehet, hogyha a játék már picit unalmassá vált, elég hogyha megszabjátok a lépésszámot ami alatt meg kell fejteni a feladványt, és máris nehezebbé vált a dolgotok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Mesterlogika
Pontbeli értékelés
Designer
Mordecai Meirowitz
Year published
1971
Number of players
2 - 2
Category
Abstract Strategy, Deduction
BGG rank
16376
Link BGG
Complexity
1.81