Monopoly Empire

Monopoly Empire

Monopoly Empire

SKU
5010994938734
179,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
120 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Egy újabb, hihetetlenül érdekes játékot találsz a Monopoly Empire dobozában. Már a doboz tartalma el fog kápráztatni, amint meglátod a kis fém figurákat, amelyekkel a játék során lépegetni fogsz a táblán.

A Monopoly Empire picit eltér az eredeti játéktól. Ebben a változatban a játékosok álmaik életét élhetik, megízlelhetik a luxust és gazdag befektetőként dolgozhatnak a márkák piacán. A játékosoknak adniuk és venniük kell márkákat, valamint márka reklámokat. Mindenki egy toronnyal rendelkezik, amelyre felkerülnek ezek a márkák, szimbolizálva a játékos vagyonának méretét. Olyan brandeket birtokolhatnak a játékosok mint a Coca Cola, Ebay, Samsung, vagy a McDonald's. A táblán haladva előre a játékosok felvásárolják ezeket a márkákat, majd amint ellenfelük egy olyan mezőre lép, amelyen ez a márka található, fizetnie kell. A fizetés eszköze természetesen a pénz, de a Monopoly Empire során az sem baj ha valakinek nincs pénze. Ebben a változatban nem mond rögtön csődöt a játékos, ugyanis ott vannak neki a brandek, amelyeket bármikor eladhat társainak, vagy kifizetheti velük az adósságait. A tornyok magasságától függően a játékosok mindég tudják, hogy mennyi pénzt kapnak majd, ha valaki márkáikért fizetni szeretne. A cél természetesen, hogy ezeken a tornyokon, vagy óriásplakátokon, a játékosok minél magasabbra építkezzenek márkákból.

A dobókockán egy lopás oldal is található, amellyel az ellenfelek márkái közül el lehet lopni egyet és a szerencse-, meg az empirekártyák is megkavarják picit ennek a változatnak a játékmenetét.

A Monopoly Empire-ban egy olyan játékra leltek, amelyet nagyon hamar meg fogtok szeretni, mert annyira egyszerű, és olyan lehetőségeket nyújt, amelyek nagyon szórakoztatóak. Már maga a tény, hogy nagy brandek tulajdonosai lehettek, a Coca Cola a ti tornyotokon szerepel, a Samsung megvásárlásáért pedig társatokkal versengetek, olyan lendülettel tölt el, hogy nem tudjátok majd abbahagyni a játszást.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Monopoly Empire
Pontbeli értékelés
Year published
2013
Number of players
2 - 4
Honors
2013/Fall Parents' Choice Fun Stuff Award Winner
Category
Economic
BGG rank
17227
Link BGG
Complexity
1.26