Monopoly Junior Party

Monopoly Junior Party

Monopoly Junior Party

SKU
5010994773724
109,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A felnőttek tudnak már a pénzükkel bánni mégis szeretik a Monopoly játékát, mert itt különleges kihívások várják őket. De mikor is jött el az idő a gyerekeknél, hogy megtanulják a pénz hatalmát? A Monopoly Junior most lehetőséget biztosít a kisebbek számára is, hogy körbejárják a társasjáték tábláját, majd ha lehet akkor a legtöbb pénzhez jussanak.

A Monopoly Junior nagyjából azokon az elveken alapszik, amit már olyan jól megszokhattunk az eredeti játékban. A dobókocka segítségével a játékosok körbe járják a táblát, amelyen minden mező meglepetéseket tartogat számukra. Induláskor rendelkeznek egy alaptőkével és a bábujuknak megfelelő színben pompázó Pénztárbódéból 10 darabbal. A játékosok ki kell válasszanak egy személyt, aki a Bank feladatait fogja elvégezni, ennek a játékosnak pedig jól kell figyelnie, hogy ne keverje összes saját pénzét a bankéval.

A játékosok rakhatnak pénztárbódét a pályán található mezőkre, ami azt jelenti, hogy amikor legközelebb egy társ arra a mezőre kerül, fizetnie kell a várakozásért. A játékosok nem csak ezzel növelhetik bevételüket, minden egyes alkalommal amikor áthaladnak a Rajt mezőn, újabb pénzösszeget kapnak jutalmul. A játéktábla rejteget még meglepetéseket, amelyek során egy játékos kétszer dobhat, vagy akár ki is maradhat az adott körből.

A Szerencsekártyák paklija olyan lapokat rejteget, amelyek akcióit a játékosoknak végre kell hajtaniuk. Bizonyos mezőkre ugorhatnak segítségükkel, vagy akár ingyen is letehetnek pénztárbódékat.

Mint minden más Monopolyban, itt is fontos a játékosoknak az, hogy mikor mennyi pénzzel rendelkeznek. Amint valaki elveszíti az összes pénzét, a Monopoly Junior játéka véget ér. A pénzzel rendelkező játékosok összeszámolják vagyonukat és aki a leggazdagabb közülük, az nyeri meg a játékot.

A Monopoly Junior változatát két játékos is játszhatja, ilyenkor a szabályok nem változnak, a játék kezdetén azonban nagyobb lesz mindkettejük kezdőtőkéje.

A Monopoly gyerekeknek szánt változata egy nagyon jó kezdetet nyújt a játékosoknak abban, hogy megtanuljanak gazdálkodni pénzükkel. A játék során a gyerekek fejlesztik majd készségeiket és aki itt ügyes lesz, attól majd a felnőtteknek való játékban is rettegni kell.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Monopoly Junior Party
Pontbeli értékelés
Designer
(Uncredited)
Year published
1990
Number of players
2 - 4
Category
Children's Game, Economic
BGG rank
18577
Link BGG
Complexity
1.18