Mózes útjai - Bibliai játékkártya

Mózes útjai - Bibliai játékkártya

Mózes útjai - Bibliai játékkártya

SKU
5998175309842
19,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
2+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Szeretnéd szórakozva megismerni Mózes történeteit és életének eseményeit? Szereted a történetmesélő kvartett kártyajátékokat? Akkor a lehető legjobb helyen jársz, ugyanis a Mózes útjai kártyajáték bemutatja neked ennek a csodálatos bibliai szereplőnek az életútját. A történetek során találkozni fogsz majd szereplőkkel, amelyek tárgyakkal és állatokkal rendelkeznek, ezeket pedig te mind megismerheted.

A kártyákat használhatod történetkirakóként, amelyet természetesen egy történetmesélés követ majd, de használhatod őket a klasszikus kvartett szabályai alapján is. Csoportosíthatod a lapokat akár történetek, vagy a történelem alapján is. Mózes útjai olyan csodálatosak, hogy nem csak a gyülekezetben, de otthon, a családi környezetben is bármikor elővehetitek ezeket a lapokat. Felnőttek és gyerekek egyaránt használhatják a játékot, amely minden egyes alkalomra tartogat majd valami újat.

A csomag 32 lapot tartalmaz, amelyeket 4 különleges kártya is kiegészít. A különleges lapokon a ''Veletek vagyok'' felirat olvasható. Ami a csoportosítást illeti, több opció is a rendelkezésetekre áll, itt választhattok lapokat személyek, lakóhelyek, építmények, állatok, vagy akár növények szerint is. Ezeken a kategóriákon kívül akár történetek szerint is lehet játszani a lapokkal, ilyenkor Mózes születésétől egészen a Kánaán közelében lejátszódó eseményekig terjednek majd a cselekmények.

A Mózes útjai egy egyszerű kártyajáték, amely során megismerkedtek majd egy nagyon érdekes életúttal. Minden egyes lap szinte egy teljes történetnek fog megfelelni, amely csak arra vár, hogy valaki felfedezze.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Mózes útjai - Bibliai játékkártya
Pontbeli értékelés