Munchkin 2 - Fajtalan Fejsze

Munchkin 2 - Fajtalan Fejsze

Munchkin 2 - Fajtalan Fejsze

SKU
9789637041778
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
70 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Végre megérkezett a Munchkin kártyajáték kiegészítője, amely során még több nevetés, még több ökörködés, még több gonoszkodás várja a játékosokat. A 112 új kártya új karaktereket, új szörnyeket, új fegyvereket tartalmaz, amelyek az alapjátékot még érdekesebbé varázsolják.

A Munchkin – Fajtalan Fejsze során új fegyvereket próbálhatsz ki, amelyek ereje nagy, de neve annál viccesebb. A Szemöldökcsipesz és a Csigás csúzli csak néhány olyan fegyver, amellyel utaid során találkozni fogsz. Célod továbbra is a kincsvadászat marad, valamint az, hogy a lehető legtöbb szörnyet kivégezd. Ez a kiegészítő lehetőséget nyújt arra is, hogy most már az orkokkal is játssz, őket is irányítsd. A Füles mackóval amely undorítóan aranyos és a Tűzcsáppal meg fog kelleni küzdj a játék során, de legyőzésükhöz szövetségeket is kell majd köss. Ha sikerül megnyerned Arinak a házisárkánynak a bizalmát és jól használod páncélodat, amelyet valamilyen okból kifolyólag Tüskés tökvédőnek neveztél el, akkor már szinte 100%-ban biztosított a győzelem számodra.

Ahogy azt a kiegészítő neve is mutatja, a legfélelmetesebb fegyvered a Fajtalan Fejsze lesz, amellyel érdemes nagyon körültekintően bánni. Hogyha sikerül a fent említett néhány kártya mellett az összes többit is tökéletesen használnod, akkor talán megnyerheted a Munchkin játékát.

A csomag 5 üres lapot is tartalmaz, ezeket saját bolondos tréfáidnak és előre jól kigondolt, azonban beteges szabályaidnak szántuk. Bármilyen nehézségeket is állít eléd a Munchkin – Fajtalan Fejsze, ne feledd, hogy a játék lényege a szórakozás, a bohóckodás, az őrült pillanatok kialakítása. Alapjaiban a játék szabályai nem változtak meg, csak kiegészültek, így nyújtva neked és társaidnak egy kiegészített szórakozási lehetőséget is. A Fajtalan Fejsze egy kiegészítő, így önmagában nem játszható, tehát nélkülözhetetlen az alapkészlet a játék során.

Bolondozzatok továbbra is együtt, gonosz terveket szőve egymás ellen és röhögjetek nagyokat a játék során, a Munchin ugyanis erről szól!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Munchkin 2 - Fajtalan Fejsze
Pontbeli értékelés
Designer
Steve Jackson (I)
Year published
2002
Number of players
3 - 6
Honors
2002 Origins Awards Best Card Game Expansion Or Supplement Winner
Category
Card Game, Expansion for Base-game, Fantasy, Fighting, Humor
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.80