Munchkin 3 - Papi Baki - magyar kiadás

Munchkin 3 - Papi Baki - magyar kiadás

Munchkin 3 - Papi Baki - magyar kiadás

SKU
9789639679214
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
2-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:

Új kihívásokra vágysz? Beleuntál a Munchkin társasjátékába? Nem hiszünk neked! A Munchkint nem lehet megunni, ha azonban mégis új kártyákra, még több röhögésre, gonoszságra, esetleg nagyobb átverésekre vágysz, akkor itt a Papi Baki kiegészítő, amelyben mindezt megtalálhatod.

115 új kártya áll rendelkezésedre az új kiegészítőben, valamint egy új faj szerepébe is belebújhatsz, gnómként járhatod a katakombákat. Amint azt már az első kiegészítőben is láthattad, új ellenségek is bekerülnek a Munchkin különböző változataiba, szóval itt is olyan lényekkel kell megküzdened majd, mint a Vadszamár, Csurigó, vagy Az ördög rettegett öreganyja. Szerencsédre nem csak ellenségek kerülnek bele a játékba, hanem új eszközök is, amelyeket ha ügyesen használsz, akkor senki nem állhat az utadba. A Gyilkomata, vagy a Láncbikini csak két olyan különleges cucc, amelyik segít téged küldetésed során, de mellettük találsz még számos hasonló finomságokat.

Ha még több Munchkint szeretnél, akkor tekintsd úgy, hogy a kívánságod teljesült. Mindent amit az eddigi katakombás küldetésed során hiányoltál, az belekerült a játék Papi Baki kiegészítőjében. Új kasztok, új ellenségek, új eszközök és mindez mit fog eredményezni? Új lehetőségeket, új játékformát, még több mókát, szórakozást és ami a Munchkin védjegyévé vált az idők során, még több ökörködést és röhögést.

Ne feledjétek, hogy ez a kiegészítő csak az eredeti játékkal használható, önmagában a Papi Bakit nem tudjátok majd játszani. Ennek ellenére ez szerintünk egy kötelező darab minden olyan társasjátékozónak, aki Munchkin rajongónak vallja magát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Munchkin 3 - Papi Baki - magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Steve Jackson (I)
Year published
2003
Number of players
3 - 6
Category
Card Game, Expansion for Base-game, Fantasy, Fighting, Humor
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.87