Munchkin 4 - Dobj egy hátast! - magyar kiadás

Munchkin 4 - Dobj egy hátast! - magyar kiadás

Munchkin 4 - Dobj egy hátast! - magyar kiadás

SKU
9789639890503
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Egy újabb kiegészítővel ajándékozza meg hűséges rajongóit a Munchkin. A Dobj egy hátast csomagban új fegyverhordozó és hátas lapokat találtok majd.

A fegyverhordozók lehetnek tanoncok, segédek, de akár tányérnyalók is. Ezek a kártyák a kazamatapakliba kerülnek majd be, de egyes kiegészítők során akár a kincsek között is lehetnek. Segítségükre bármikor támaszkodhattok, még akkor is amikor épp harcban vagytok, ennek csak az a feltétele, hogy a játékos csak egy fegyverhordozóval szabad rendelkezzen. Abban az esetbe, hogyha felfelé fordított kártyaként kerül be a fegyverhordozó a játékba, és neked nem sikerül rögtön kijátszanod őt, akkor felveheted a kezedbe, majd később bármikor az eldobott lapok közé teheted.

A fegyverhordozók nem tárgyak, ezért nem lehet őket becserélni. Harc esetén, ha vesztésre állsz, eldobhatod a fegyverhordozó lapodat, ezzel pedig elmenekülhetsz az összes szörny elől, azokat is beleszámítva, amelyeknél az  áll, hogy a menekülés lehetetlen. A tárgyak szempontjából is hasznos egy fegyverhordozó, segítségével akár új tárgyakat is képes vagy megszerezni, ezek pedig hozzád fognak tartozni, mivel a karakter téged szolgál. Amikor fegyverhordozód feláldozza magát érted, bizonyos tárgyak elvesznek, azonban hogyha megölik őt, akkor kifoszthatod a tetemét, ezzel pedig visszaszerzed tőle a tárgyakat. A fegyverhordozók többfélék lehetnek, jól meg kell ismerjétek mindeniket, hogy a játék során ki is tudjátok használni az általuk nyújtott előnyöket.

A hátasok a Munchkin - Dobj egy hátast játékában a kazamatapakliban vannak jelen. Egy játékosnak csak egy hátasa lehet hivatalosan, több hátas esetén a játékosnak csalnia kell. A hátasokat tárgyaknak kell tekinteni, ezért minden szabály vonatkozik rájuk, ami a tárgyakra érvényes. Egy hátast mindég nagynak kell tekinteni, ez nem fog a tárgyak számának növelésében segíteni, azonban segít abban, hogy a tolvajok ne tudják zsebre tenni a hátasodat és megszökni vele. Felcsapott lapként is lehet hátast húzni, ebben az esetben a játékos választhatja azt is, hogy szörnyként kezeli őt, legyőzésekor egy kincs és egy szint jár.

Biztosan felpezsdíti még jobban a játékot a Munchkin – Dobj egy hátast kiegészítője, amely során újabb kihívások várnak rátok. Amennyiben sikerült megküzdeni az előző próbákkal, az új kiegészítő során sem lesznek problémáitok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Munchkin 4 - Dobj egy hátast! - magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Steve Jackson (I)
Year published
2005
Number of players
3 - 6
Category
Card Game, Expansion for Base-game, Fantasy, Fighting, Humor
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
1.86