Munchkin Quest -Társasjáték

Munchkin Quest -Társasjáték

Munchkin Quest -Társasjáték

SKU
837654320693
175,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
10+
Játékidő:
180 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Aki ismeri a Munchkin sorozat játékait, az tudja, hogy egy játékparódiáról van szó. A kazamaták útvesztőiben kell szörnyekkel harcolni, felderítéseket végezni, és ha lehet akkor élve ki is jutni onnan.

A Munchkin Quest körökre van osztva, melyek során a játékosok felfedezik a kazamatákat, és küzdenek a szörnyekkel. Egyes játékosok köre végén a szörnyek is mozgásba lendülnek. A cél a játék során az, hogy a játékosok elérjék a tizedik kört, majd annak végén legyőzzék a kijárat előtt álló szörnyet. Az utolsó körbe nem lehet a „lépj egy szintet” kártyával belépni, ezt csak egy szörny megölése garantálja. Akinek sikerül a leghamarabb eljutni a kijárathoz és legyőzni a szörnyet, megnyeri a Quest-et. Abban az esetben ha az összes játékos meghal, a szörnyek nyerik majd meg a játékot.

A játékosok köreik során több akciót is végrehajthatnak. Köreik szakaszokra vannak osztva, melyek során mozoghatnak a pályán, kutathatnak zsákmány után, harcolhatnak szörnyekkel, felfedező útra mehetnek, illetve köthetnek igen fontos megállapodásokat is. A játékosok rendelkeznek „bármikor” lapokkal is, ezeket a cselekedeteket bármikor végrehajthatják.

A játékosok nem csak saját figurájukkal játszanak a Munchkin Quest során. Minden játékos körét egy szörny köre követi, amelynek mozgását kockával kell meghatározni. A szörnyet bárki irányíthatja, ezek mozgását ugyanis a színek és nyilak határozzák meg. Mozgás során a szörnyek nincsenek tekintettel sem más szörnyekre, sem pedig a kazamatákban bolyongó munchkinekre.

Azt tanácsoljuk minden játékosnak, hogy mielőtt belekezdene a játékba, olvassa el a szabályzatot, ugyanis a Munchkin Quest során sok karakterrel fog találkozni, a szörnyeket is kell mozgassa, valamint annyi akció közül választhat, hogy talán egy idő után nehéz lesz mindezt kézben tartania. Amint mindenki megismerkedett a karakterekkel és megtanulta a szabályokat, a Munchkin Quest egy nagyon élvezetes időtöltést biztosít.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Munchkin Quest -Társasjáték
Pontbeli értékelés
Designer
Steve Jackson (I)
Year published
2008
Number of players
2 - 4
Honors
2008 JoTa Best Party Board Game Nominee
Category
Adventure, Exploration, Fantasy, Fighting, Humor
BGG rank
4766
Link BGG
Complexity
2.51