Okos kertész

Okos kertész

Okos kertész

SKU
5999556751588
69,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Az Okos kertész társasjáték ránézésre gyerekjátéknak tűnhet azonban több korosztály részére rejtettünk el benne játékokat. Az óvodások és iskolások elsajátíthatják az alap matematikai műveleteket, majd logikai játékokban is fejleszthetik képességeiket.

A játék négy részre van felosztva: egyszemélyes fejtörők, óvodásoknak való játékok, iskolásoknak való játékok valamint az egész családnak való társasjátékok. Az óvodások és iskolások esetében, fontos, hogy hasonló korú és képességű gyerekek játsszanak egymással. A játékok négy nehézségi szintre vannak felosztva, amelyből az első három fokozat akár óvodás kortól játszható, a negyedik pedig nagyobb gyerekeknek és felnőtteknek is okozhat fejfájást.

Az alapjáték egyszerű, virágokat kell elhelyezni a virágágyásba úgy, hogy a színek és a formák találjanak. Ezek után bonyolódnak a játékok, és ha nem jelentenek kihívást a bizonyos feladványok, akkor nehezítési lehetőségek is a rendelkezésünkre állnak. Olyan alapjátékok közül választhatunk mint például a: Vidám kertésziskola, Ügyes manócsapat, Szerencsés kertész, Okos kertész, Gyors kertész, vagy a Fejtörők.

Az Okos kertész tökéletes családi játék, melynek segítségével nem csak gyerekeink, de saját képességeink fejlesztését is elősegíthetjük. Tartalmas időtöltést, tökéletes segítséget nyújt gyerekeink figyelmének lekötésében, illetve hozzájárul a családi légkörünk pozitív fejlődéséhez és a logikus gondolkodást is elősegíti.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Okos kertész
Pontbeli értékelés
Designer
Sándor Zubály
Year published
2012
Number of players
1 - 12
Category
Abstract Strategy, Children's Game, Farming
BGG rank
Not Ranked
Link BGG
Complexity
2.00