Páros Játszma - Ismerkedj okosan

Páros Játszma - Ismerkedj okosan

Páros Játszma - Ismerkedj okosan

SKU
5999887661037
125,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
Játékidő:
Játékosok száma:
2-8
Nyelvismeret:
Szabályzat nyelve:
HU

Mennyire ismered a párodat? Ha több apró kérdésre kellene válaszolj pároddal kapcsolatban, sikeresen vennéd az akadályt, vagy elbuknál már az elején? Itt az ideje, hogy fény derüljön mennyire is figyeltek egymásra. Ez a társasjáték segít felmérni, hogy mennyire sikerült közel kerülnötök egymáshoz, illetve sok újat tudhattok meg egymásról, akár olyan titkokat is, amelyeket az évek során nem osztottatok meg egymással.

A doboz két játékot tartalmaz: az egyiket egy pár játssza, a másikban pedig 2-4 pár küzd meg egymással. Ha az egy páros játékot játsszuk, készüljünk fel egy hosszabb beszélgetésre illetve játékidőre. A cél minél jobban megismerni párunkat, őszintén válaszolni a kérdésekre és egy nyugodt laza estét eltölteni kettesben. Ha a több páros játékot választjuk, akkor lehetőségünk nyílik megtudni, hogy mennyire ismeri a társaságunk a jobbik felünket. A játékmezőn haladva sok izgalmas kérdés elé néztek, amelyek néha viccesek, néha provokatívak, néha pedig elég komolyak, de ha ismeritek párotok válaszait, akkor könnyedén és gyorsan haladhattok a győzelem felé

Öt feladatmezőn kell átjutnotok, hogy tietek legyen a győzelem, közben pedig érdekesebbnél érdekesebb feladatok várnak rátok. Jó kis szórakozást nyújt minden társaság tagjainak, akik nyitottak, könnyedén megosztanak információkat párkapcsolatukról, illetve szeretik a közös programokat, beszélgetéseket.

A Páros játszmát régi és új pároknak egyaránt ajánljuk. Ha intimitásra vágytok, akkor csak otthon vegyétek elő és kettesben játsszátok párotokkal, azonban ha egy csoportos szórakozás a tét, akkor is örömötöket fogjátok lelni ebben a játékban.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Páros Játszma - Ismerkedj okosan
Pontbeli értékelés