Quickomino

Quickomino

Quickomino

SKU
Quickomino
44,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
Játékidő:
50 perc
Játékosok száma:
3-6
Nyelvismeret:
Szabályzat nyelve:

Légy gyors! Talán így tudjuk a legrövidebben összefoglalni a Quickomino társasjátékot. A dobozban 49 lapkát találtok, amelyek mindkét oldala 4-4 képet tartalmaz. A lapok 3 színűek lehetnek, ezek inkább a nehézségi fokot jelzik majd. Annak függvényében, hogy hányan szeretnétek játszani a játékot, és milyen nehézségi fokot szeretnétek használni, választhatjátok a lapok kék oldalát, a zöld oldalát, vagy a legnehezebb szintű, 2-4 játékoshoz szükséges, zöld lapokat.

A kiválasztott lapokat jól meg kell keverni, majd egyet fel kell fordítani és az asztal közepére kell tenni. Ez a lap fogja jelenti a kezdő pozíciót, hozzá kell majd a játék folyamán újabb lapokat illeszteni. A megmaradt összekevert lapokat szét kell osztanotok egymás közt egyenlő arányban, majd mindenkinek fel kell fednie lapjait. Egy „Rajt” kiáltással elkezdődik a játék, ami azt jelenti, hogy mindenik játékos arra törekszik majd, hogy a lehető leghamarabb megszabaduljon lapjaitól. A Quickomino során a lapokat csak akkor lehet az asztalra helyezni, hogyha az azokon található képek megegyeznek. Mivel a játékosok egyszerre játszanak, megtörténhet hogy valaki épp nem tud lapot lehelyezni, azonban a játéktér olyan gyorsan változik, hogy ez nem fog sokáig így maradni.

A Quickomino társasjátékot addig kell játszani, amíg egy játékosnak sikerül letennie az utolsó lapját. Ekkor a játék rögtön véget ér és jöhet az eredményhirdetés, azonban mielőtt kikiáltanátok a leggyorsabb játékost győztesnek, ellenőrizzétek le, hogy mindenik lap helyesen volt lehelyezve az asztalra. Megtörténhet az, hogy a nagy kapkodásba, valaki nem a szabályoknak megfelelően helyezett le egy lapot, ekkor a kört újra kell játszani.

A játékosok általában szeretik a gyors leforgású játékokat, ezért a Quickomino nagy rajongói tábornak örvend. Kicsit úgy kell elképzelni ezt a játékot, mint a dominó kártyás változatát, azonban itt még a gyors problémamegoldó képesség is fontos szerepet fog játszani.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Quickomino
Pontbeli értékelés