Quoridor Kid

Quoridor Kid

Quoridor Kid

SKU
3421271301059
129,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
RO, HU, EN, DE, FR

A Quoridor Kid, az eredeti Quoridor egy könnyebb változata, melyben a gyerekeknek az a céljuk, hogy egerüket eljuttassák a pálya egyik feléről a másikra. A 7x7-es tábla egyik felébe kerül a játékos egere, majd a szemközti oldalra a sajt, amely a célt fogja jelképezni. Az egerek előre, hátra, jobbra, valamint balra végezhetnek mozgást, lépésük során pedig egy mezőt haladhatnak.

A nehezítés a játékban az ellenfelektől származik, akik ugyancsak arra törekednek, hogy egerükkel minél hamarabb célba érjenek. Minden játékos rendelkezik akadályokkal, melyeket hosszú oldalukkal kell használni, így ezek 2 mezőt képesek elfoglalni. Az akadályokat a játékban arra lehet használni, hogy más útra kényszerítsük ellenfelünket, vagy saját utunkat könnyítsük. A játékosok körük folyamán választhatnak, hogy egerüket mozgatják, vagy akadályt helyeznek le a játéktáblára. A játékosok arra kényszeríthetik ellenfelüket, hogy más irányba haladva közelítsék meg a célt, útjukat azonban sosem zárhatják le teljes egészében. Minden játékos, a játék minden pillanatában el kell tudja érni a sajtot, ami azt jelenti, hogy senkit nem lehet bezárni. Mint említettük, az egerek 4 irányban mozoghatnak, azonban akadályokat nem szökhetnek át.

Amikor két egér egymással szemben találja magát, közöttük pedig nincs sem akadály, sem üres mező, akkor a soron következő játékos átugorhatja ellenfelét, de csak abban az esetben, amelyben az átugrott egér mögött található mező üres, és nem határolja akadály.

A Quoridor Kid gyerekeknek készült, azonban ne gondoljátok, hogy nem lesz szükségük a játékosoknak taktikázásra, logikára és hogy nem fogják használni kombinációs tudásukat. Ezek mind olyan készségek, amelyeket a gyerekek fejleszthetnek a játék során, és aki a legügyesebben teszi ezt, megnyeri a játékot.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Quoridor Kid
Pontbeli értékelés