Qwirkle Travel

Qwirkle Travel

Qwirkle Travel

SKU
4001504492700
73,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
DE, FR, IT

A Qwirkle társasjáték gyártói egy praktikus kiszereléssel kedveskednek rajongóiknak, amely táska formájába zárja a jókedvet és a szórakozást. A Qwirkle Travel egy igazán jó útitárs lesz, amely bármilyen esetben egy jó partit fog majd nyújtani számotokra.

A játékban 108 lapkát találtok, amelyek 6 forma és 6 szín összes kombinációját tartalmazzák. Ezek közül mindeniketek 6 darabot fog majd húzni, a játékot pedig az kezdi aki a legtöbb egy tulajdonságú lapkával rendelkezik, vagy egyenlőség esetén aki a legidősebb. A soron következő játékos választhat, hogy lerak lapjai közül egyet vagy többet az asztalon található lapok közé, vagy lecseréli lapjait. Amint valakinek sikerül kiegészítenie a lent lévő lapokat, a zsákból újakat kell húznia, ezzel mindég kiegészítve kövei számát 6-ra. Figyeljetek oda, hogy lapjaitokat csak ti lássátok, társaitok előtt ezek rejtve kell maradjanak.

Megtörténhet olyan eset is, hogy semmilyen lapot nem tudtok játékba hozni, ekkor választhatjátok azt a lehetőséget, hogy lecserélitek lapjaitokat. Ekkor először válasszatok új lapokat a zsákból, majd csak ezután keverjétek bele régi lapjaitokat.

A Qwirkle Travel során pontot kaptok majd minden egyes lapkáért amit sikerült az asztalra helyeznetek, azonban azok a lapok is beleszámolódnak az összegbe, amelyeket kiegészítettetek. A pontok rögzítéséhez használjatok papírt és ceruzát, ezek nem részei a doboz tartalmának.

Az asztalon kialakult sorokban figyeljetek oda, hogy szín esetében minden forma csak egyszer szerepeljen, valamint egyező forma esetében minden színből is csak egy legyen lent (például ha négyzeteket tartalmazó sorról beszélünk, akkor zöld négyzetből csak egy szerepelhet). Ezeknek a szabályoknak a betartásáért ti magatok vagytok a felelősök, ezért figyeljétek jól a játékmenetet.

A zsákban található lapok elfogyása jelzi, hogy a Qwirkle Travel nemsokára a végéhez ért. A játékosok addig játszanak tovább, amíg egyiküknek el nem fogynak teljesen a lapjai, ekkor ő megkapja a bónuszpontokat, majd jöhet a végelszámolás. Minden lehelyezett lap 1 pontot ér, ugyanúgy mint a sor többi eleme, amelyhez tartózik. Abban az esetben, amelyben egy lap két sorhoz is tartozik, értéke is 2 pontnak fog megfelelni. A legtöbb pontot gyűjtő játékos megnyeri a Qwirkle Travel változatát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Qwirkle Travel
Pontbeli értékelés