Robot teknősök

Robot teknősök

Robot teknősök

SKU
5999556751717
105,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
4+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-5
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Társasjáték kis programozóknak. A Robot Teknősök társas többféle játékmódot kínál, hogy játékos formában tanítsa meg a gyerekeknek a programozás alapjait.

A játék érdekessége, hogy itt nincsenek győztesek vagy vesztesek, így nincs frusztráció sem, csak közös móka. Vannak viszont jégtoronyok és kőbástyák, teknőslovagok és valódi kincsek. A cél mindenkinek egyforma, eljutni a tábla közepén lévő kristályokhoz, és begyűjteni a sajátunkat. Ezt úgy érhetjük el, hogy a teknősünket különböző kártyák kijátszásával mozgathatjuk, így kell elnavigálnunk őt a játékban.

A parancssorokat itt a kártyák helyettesítik, így a játékosoknak lehetőségük nyílik rá, hogy előre kiválogassák és sorba rakják a felhasználandó kártyáikat, hogy aztán egyszerre, immáron változtatás nélkül hajtsák végre azokat, mint egy valódi számítógépes programban.

Kezdetben ajánljuk az egyszerűbb pályák kialakítását, majd fokozottan bevezetni az akadályokat: kőtornyok, jégtornyok és ládák.

 

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Robot teknősök
Pontbeli értékelés
Designer
Dan Shapiro
Year published
2013
Number of players
2 - 5
Category
Children's Game, Maze
BGG rank
4527
Link BGG
Complexity
1.35