Rummikub Betűs társasjáték

Rummikub Betűs társasjáték

Rummikub Betűs társasjáték

SKU
7290002514046
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
60 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Rummikub Betűs változata egy, a magyar nyelvre kidolgozott családi társasjáték. A játék lényege, hogy a táblánkon lévő betűket felhasználva új szavakat, illetve egy szó ragozott formáját kirakjuk. Minél több betűt használunk, annál több pont üti majd a markunkat a játék végén. Megduplázhatjuk pontjaink számát, hogyha egy kör folyamán felhasználjuk a táblánkon lévő összes betűt. A játék végén az kerül ki győztesnek, akinek a legtöbb pontot sikerül összegyűjteni. A játékot nehezíthetjük, hogyha megszabunk egy 1 perces időt, ami alatt a játékosnak le kell raknia és el kell rendeznie a betűket.

A betűk között két Joker is el van rejtve, ezek bármilyen betűt helyettesíthetnek. Jokert csak úgy lehet kiváltani, hogyha az előző körben letettünk legalább egy 6 betűs szót, a Jokert pedig nem tehetjük fel táblánkra, kötelezően szót kell alkossunk vele a táblánkon lévő betűk segítségével. Minden körben annyi szót rakhatunk ki amennyit csak akarunk, pontot azonban csak a leghosszabb szóra kapunk. Ahhoz, hogy bekapcsolódjunk a játékba, egy legalább 6 betűből álló szót kell kiraknunk, ha ez nem sikerül, akkor húzunk egy betűt tartalmazó követ, és a játékot a soron következő játékos folytatja. Az eredmény nyilvántartásához szükségünk lesz papírra és ceruzára.

A Rummikub Betűs változata segítségével sikeresen fejleszthetjük szóformáló képességeinket. Kellemes időtöltést, és jó szórakozást biztosít az egész családnak. A játékot 7 éves kortól, maximum 4 játékos számára ajánljuk.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Rummikub Betűs társasjáték
Pontbeli értékelés
Designer
Ephraim Hertzano
Year published
1977
Number of players
2 - 4
Honors
1980 Spiel des Jahres Winner
Category
Abstract Strategy, Card Game, Number
BGG rank
1625
Link BGG
Complexity
1.76