Rush Hour - Csúcsforgalom

Rush Hour - Csúcsforgalom

Rush Hour - Csúcsforgalom

SKU
5999556750550
79,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Időbe bejutni dolgozni manapság nem épp egyszerű dolog. A teljes útvonalat előre meg kell tervezni hogyha az ember saját autójával szeretne bejutni a városba, és tanácsos időben elindulni. A Rush Hour ezt a mindennapi problémát dolgozza fel, amely során egy forgalmas szakaszon kell ügyesen kormányozni.

A Csúcsforgalom doboza feladványkártyákat tartalmaz, amelyeken kezdő szintű feladványoktól, a mester szintű feladványokig minden kategóriát megtalálhatunk. A lapokon található séma alapján el kell helyezni a táblán a személy- és teherautókat, majd ha ezzel készen vagytok, akkor a piros autóra kell koncentrálni, neki kell kijutnia a tábláról. A táblán található autók csak előre és hátra mozoghatnak, mozgás közben pedig nem szabad felemelnetek őket a tábláról. A nehézségi fokozatokat illetően azt kell tudnotok, hogy a kezdő szinttől egészen a nagymester szintig minden játékos megtalálja majd a neki megfelelőt. A játék során elég könnyen zsákutcába kerülhettek, ekkor nem kell mást tennetek, csak visszaállítani az autókat a kezdőpozíciójukra és máris kezdhetitek elölről a lépéseket. Az is megtörténhet hogy hosszú gondolkodás után nem juttok sehogy sem a végére a feladványnak, ekkor a lap hátsó oldalán megnézhetitek a megoldást is.

Habár a Rush Hour-t eredetileg 1 játékos számára találták ki, különböző házi szabályokkal akár össze is mérhetitek tudásotokat. Játszhattok gyorsasági játékokat, melyben az számít, hogy egy játékos milyen gyorsan tud megoldani egy feladványt, vagy akár a lépéseket is számolhatjátok, ugyanis a játéknak nem mindég csak egy megoldása lehetséges.

A Csúcsforgalom dobozában egy olyan könnyed játékra leltek majd, amelynek szabályai nagyon egyszerűen elsajátíthatóak, valamint a megoldásokhoz kis agytornára lesz szükségetek.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Rush Hour - Csúcsforgalom
Pontbeli értékelés
Designer
(Uncredited)
Year published
1981
Number of players
2 - 6
Category
Maze, Transportation
BGG rank
7374
Link BGG
Complexity
1.50