Rush Hour Safari

Rush Hour Safari

Rush Hour Safari

SKU
019275041007
92,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN

Csúcsforgalom van a dzsungelban. Terepjárónkkal eltévedtünk, és körülöttünk mindenhol állatok vannak. Afrikában egy szafarin vagyunk, és valahogyan vissza kell jutnunk a táborba. A Rush Hour Safari játékban úgy kell tologatnunk az állatokat, illetve a formákat, hogy utat csináljunk magunknak, és visszataláljunk a táborba. A táblán úgy kell felállítanunk a figurákat, ahogy az a különböző feladatkártyákon látható. A figurák előre, és hátra mozgathatóak, a terepjárónk, és a két termeszvár jobbra és balra is tud helyet változtatni. Fontos, hogy egyik formát, vagy állatot sem emelhetjük fel a tábláról, csak csúsztatva mozgathatjuk őket. Ha esetleg elakadnánk játék közben, akkor a helyes megoldást megtaláljuk a feladatkártyák hátoldalán.

A Rush Hour Safari egy logikai játék, amely a vadonban tesz próbára minket. A játéktáblán nem egyszerű ám megtalálni a helyes lépéskombinációt, amely segítségével kijuthatunk az állatok által kialakított labirintusból.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Rush Hour Safari
Pontbeli értékelés
Designer
(Uncredited)
Year published
1981
Number of players
2 - 6
Category
Maze, Transportation
BGG rank
7305
Link BGG
Complexity
1.40