Scrabble Junior magyar kiadás

Scrabble Junior magyar kiadás

Scrabble Junior magyar kiadás

SKU
746775262020
119,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Scrabble Junior társasjáték hasonlít nagy testvéréhez, azzal a különbséggel, hogy a kicsiknek készült változat két játéklehetőséget kínál, mindkettőben kicsit segítve a gyerekeknek. A játéktábla mindkét oldalát lehet használni, melynek egyik fele képekkel nyújt segítséget azon gyerekeknek, akiknek a szóalkotás még nehézkesen megy, míg a másik fele már a nagyobbacska gyerekeknek fog egy igazi élményt nyújtani. A jutalommezők már ebben a változatban is megtalálhatóak, ezek lefedése során a gyerekek jutalomkorongokkal gazdagodnak majd.

A játék alapszabályai és menete hasonló az eredetiéhez. A magyar nyelv betűit találják meg a gyerekek kövekre írva. Ezen betűk segítségével kell értelmes magyar szavakat alkossanak, melyhez segítséget is kapnak. A felnőtt verziótól eltérően a Junior változatban a kövek nem tartalmaznak pontokat, és ezeket számolni sem kell majd a játék folyamán. A gyerekváltozat célja nem feltétlenül a győzelem, hanem a játszás. A kisebb gyerekek játékát tanácsos, hogyha szülők felügyelik, nekik biztosan még segítségre lesz szükségük, míg teljesen megértik a játékmenetet, és míg belejönnek a szavak helyes alkotásában.

A Scrabble Junior bizonyára olyan gyerekek imádott játéka lesz, amelyek szülei már rendelkeznek az eredeti játékkal. Tekintettel a kisebbekre, úgy alakították ki a játékot, hogy használata ne okozzon gondot egy 6 éves gyereknek, de akár 10-12 éves korig is megállja majd a helyét. A játék során fejlődik majd a gyerekek problémamegoldó képessége, könnyebben bánnak majd játszás után a szavakkal, és a Scrabble Junior hozzájárul a helyesírási készségek elsajátításához is. Fontos szerepet tölt be ez a játék a gyerekek életébe, főleg ebben a digitalizált világban, melyben a Scrabble segítségével közelebb kerülnek egymáshoz a játékosok, és egy feledhetetlen élményben lesz részük.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Scrabble Junior magyar kiadás
Pontbeli értékelés
Designer
Len A. Ranko Associates
Year published
1958
Number of players
2 - 4
Category
Children's Game, Word Game
BGG rank
18343
Link BGG
Complexity
1.43