Sortivity

Sortivity

Sortivity

SKU
9001890746598
75,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
90 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

Egy olyan parti játékot találsz a Sortivity dobozában, amely során több témakörhöz tartozó fogalmakat kell majd sorba raknod, vagy érdekes feladatokat kell megoldanod. A Sortivity-t csapatban is játszhatjátok, a célotok pedig mindég az lesz, hogy elsőnek érjetek célba.

A játékban háromféle feladvánnyal találkozhattok, ezek fognak próbára tenni titeket a körök folyamán.

A pakli piros keretes lapjai olyan feladványokat tartogatnak számotokra, amelyek során fogalmakat kell növekvő, csökkenő, vagy kronológiai sorrendbe állítanotok. Minden játékos rendelkezik egy tokkal, amelyben majd az általa adott válaszokat kell jelölni. A válaszokat lapok segítségével fogjátok jelölni, ezeket pedig gyorsan a tokba fogjátok helyezni, ugyanis minden kör időre fog menni.

A második feladványtípus során sárga keretes lapokkal fogtok találkozni, amelyeken 5 választ találtok. Az 5 válasz a kártyán lévő kérdésre vonatkozik, azonban nektek ki kell választanotok a helyeseket közülük. Minden kérdés után azt is megjelöli a lap, hogy maximum hány pipát használhattok fel válaszadáskor, vagyis maximum hány választ jelölhettek meg.

A harmadik feladványtípus a legnehezebb, itt az első két játékmód ötvöződik egymással. Válaszadáskor a lapkák mindkét oldalát használnotok kell, ugyanis csak így tudtok tippeket tenni a feladványra.

Minden feladványt egy értékelés követ majd, amely során mindenki pontokat kap annak függvényében, hogy mennyire jól sikerült válaszolnia a kérdésekre, vagy sorba állítania a fogalmakat. A helyes megfejtések 1, vagy 2 pontot jelenthetnek, azonban helytelen válasz esetén a játékosok -1, vagy -2 pontot is bezsebelhetnek.

A Sortivity egy nagyon érdekes, szórakoztató, és mulattató parti játék. Mint azt már említettük, a társasjátékot csapatban is lehet játszani, azonban bármelyik változatot használjátok majd, a célotok mindég az lesz, hogy legelsőként érjetek célba a pontozótáblán.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Sortivity
Pontbeli értékelés
Designer
Craig Browne (I)
Year published
2006
Number of players
2 - 6
Honors
2008 Boardgames Australia Awards Best Australian Game Nominee
Category
Party Game, Trivia
BGG rank
13996
Link BGG
Complexity
1.30