Star Wars Lázadás

Star Wars: Lázadás

Star Wars: Lázadás

SKU
lazadas
439,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
12+
Játékidő:
180 perc
Játékosok száma:
2-4
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A birodalom és a lázadók között elkezdődött a háború!

A Star Wars: Lázadás során a játékosok oldalt választanak, egyikük a lázadok élén harcol, Han Solo, Chewbacca, Luke Skywalker és a többi híres karaktert irányítva, a másik játékos pedig átveszi a Birodalom irányítását annak minden emberével és felszerelésével, köztük Darth Vaderrel. 

A Lázadok élére állva a játékos célja, hogy rávegye a különböző rendszereket, hogy csatlakozzanak a harcukhoz a Birodalom ellen folytatott harcban, hiszen a lázadók létszáma elég csekély. A játék során ezért gerilla és szabotázs akciókkal kell megkísérelni a lázadokkal a Birodalom megtörését.

A Birodalom ezzel szemben felvan szerelkezve mindennel, amit a Star Wars filmekből ismerhetünk, rohamosztagosokkal, TIE rajokkal, csillagrombolókkal, AT-AT-kkel, és sok más felszereléssel. A Birodalmat irányító játékos célja, hogy megtalálja a lázadók főhadiszállássát és elpusztítsa azt.

Minden játékban a lázadók főhadiszállása más más bolygóra kerül, amiről a Birodalmiak nem fognak tudni, ezért egy galaktikus méretű hajtóvadászat indul a megtalálására.

A Star Wars: Lázadásban több, mint 150 műanyag figura található többek között katonák, hajók, bolygóra telepíthető épületek, halálcsillag stb. E mellett két játéktábla, amin megtalálható a Star Wars univerzum 32 legjelentősebb rendszere a maga bolygóival. A Star Wars Rebellion a valaha készült egyik legnagyobb szabású társasjáték a Star Wars univerzumban.

A játékot akár 4-en is lehet játszani, párokat alkotva mindkét oldalon. 2016 - Az év legjobb kétszemélyes játéka - díj nyertese 2016 - Az év játéka - jelölt 2016 - Az év legszebb kivitelezésű játéka - jelölt 2016 - Az év legjobb stratégiai játéka - jelölt 2016 - Az év legjobb tematikus játéka - jelölt

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Star Wars: Lázadás
Pontbeli értékelés
Designer
Corey Konieczka
Year published
2016
Number of players
2 - 4
Honors
2016 Best Science Fiction or Fantasy Board Game Nominee, 2016 Cardboard Republic Immersionist Laurel Nominee, 2016 Golden Geek Best 2-Player Board Game Nominee, 2016 Golden Geek Best 2-Player Board Game Winner, 2016 Golden Geek Best Board Game Artwork & Presentation Nominee, 2016 Golden Geek Best Strategy Board Game Nominee, 2016 Golden Geek Best Thematic Board Game Nominee, 2016 Golden Geek Board Game of the Year Nominee, 2016 International Gamers Award - General Strategy: Two-players Nominee, 2016 Tric Trac Nominee, 2016 UK Games Expo Best Boardgame with Miniatures Winner, 2017 Goblin Magnifico Nominee
Category
Fighting, Miniatures, Movies / TV / Radio theme, Science Fiction, Wargame
BGG rank
6
Link BGG
Complexity
3.69