Szamuráj szellem

Szamuráj szellem

Szamuráj szellem

SKU
5999556751793
99,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
9+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
1-7
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

Csak te és a szamuráj bajtársaid álltok egy megfélemlített falu és egy csapat bandita között. Ti heten vagytok, az ellenfél pedig több tucatból, akiknek egyetlen céljuk van, hogy kardélre hányjanak titeket. Ti viszont harcedzett szamurájok vagytok, így eséllyel vehetitek fel a harcot a betolokodók ellen.

A Szamuráj szellem egy kooperatív játék, amelyben minden játékos egy képzett szamurájt alakít, a cél közösen megvédeni a falut a betolakodókkal szemben. A játék három fordulón keresztűl zajlik, amely során a játékosok különböző bandita kártyákat húznak. A kártya felhúzása után három lehetőség közül választhatunk. Megküzdünk a banditával, a falu védelmére sietünk vagy átengedjük a banditát és egyik játékostársunk segítségére sietünk.

A játék során nem győzhetünk le minden banditát, ezért a döntéseinket egyensúlyba kell hoznunk a legjobb végkimenetel érdekében. Jó megküzdeni a banditákkal, mert akkor minél hamarabb felfejleszthetjük magunk és átváltozhatunk a bennünk rejtőzködő ősi állat harcossá, viszont ilyenkor azt is szem előtt kell tartanunk, hogy a harcok során jó eséllyel sebesülni fogunk vagy akár halállal is végeződhet egy-egy küzdelem, ami hosszútávon nem jó se a falura, se a csapatra nézve. Amennyiben a társaink tamogatását és a falu védelmét választjuk elsődleges akcióként, akkor bár kezdetben együttes erővel a falu több helységét tudjuk megvédeni és elűzni a betolakodókat, de ha eljön az idő és a nagyobb szintű ellenségek jönnek úgy az állati erő nélkül elég nehéz lesz mindenkit visszaverni, szóval meg kell találni a tökéletes egyensúlyt a választható akciók között.

Minden forduló végén kerítések és farmok pusztúlnak el és a betolakodók egyre beljebb és beljebb merészkednek a faluban. A játékot csak akkor nyerhetitek meg, ha a három forduló végére legalább egy farm épségben marad.

Sikerül csapatként dolgoznotok és megvédeni a falut? Itt az idő, hogy próbára tegyétek magatokat.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Szamuráj szellem
Pontbeli értékelés
Designer
Antoine Bauza
Year published
2014
Number of players
1 - 7
Category
Animals, Fantasy, Fighting
BGG rank
1188
Link BGG
Complexity
2.15