Székely Aktív társasjáték

Székely Aktív társasjáték

Székely Aktív társasjáték

SKU
646809524905
75,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
14+
Játékidő:
40 perc
Játékosok száma:
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A székely társasjátékok családjának minden darabja olyan formában készült el, amelyben vicces jeleneteket kialakítva szórakoztatja a játékosokat. Ahogyan azt már az alábbi játék címéből is ki lehetett venni, egy olyan játékdélutánnak néztek elébe, amely során az activity szabályait fogjátok használni.

A Székely aktív során három előadásmód közül választotok, ezek segítségével próbáljátok rávezetni társaitokat a feladvány helyes megoldására. Több mint valószínű, hogy nagyon sokan ismeritek az activity alapszabályait, azonban mi is megemlítenénk a legfontosabbakat. A doboz 4 figurát tartalmaz, ami azt jelenti, hogy 4 csapat játszhatja egyszerre a játékot. Minden csapatnak minimum 2 főt kell tartalmaznia, egyik személy előadja majd a feladványt, a másiknak pedig meg kell fejtenie azt. Minden egyes feladvány megoldására egy meghatározott időtartam van kiszabva, ennek lejárta pedig az adott csapat körének végét is jelenti. A három előadásmód amelyet a játék során használni fogtok: a mutogatás, a rajzolás, valamint az magyarázás.

Mutogatás során a játékosnak nem szabad semmilyen tárgyra mutatnia, valamint megszólalni is tilos. A könnyebb megfejtés érdekében ajánljuk, hogy az összetett szavakat bontsa fel több részre a játékos.

A rajzolás során szükség lesz majd papírra és ceruzára, amelyről a játékosoknak kell gondoskodniuk. A rajzolás során nem lehet használni betűket és számokat, valamint itt is tilos bármiféle hangjelzés.

A magyarázás talán a legkönnyebb előadási módszernek tűnhet, azonban itt a játékosok nem használhatják a megfejtésben található kifejezés semmilyen formáját, valamint nem mutathatnak rá semmilyen tárgyra.

A Székely aktív nem egy hagyományos activity, itt ugyanis olyan szavak, szófordulatok, kifejezések és mondatrészek vannak jelen, amelyeket csakis a székely településeken használnak, így ezek megfejtése némi fejfájást is fog okozni, de éppen ezért nagyobb lesz majd a szórakozás, a viccelődés, és a jókedv. Az olyan esetekre, amelyekben valaki nem ismer egy kifejezést, a Székely aktív egy szótárral készült, amelyben megvannak a székely szavak magyarázatai is.

A székely furfang és a csavaros észjárás együttesen szerepel ebben a társasjátékban, ami azt jelenti, hogy a játékosok feladata nem igazán lesz könnyű. A viccek és anekdoták nyelvezete fejfájást fog okozni még a legjobb játékosoknak is, azonban a Székely aktív mindenki számára egy feledhetetlen élményt fog nyújtani.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Székely Aktív társasjáték
Pontbeli értékelés