Szexértő - Erotikus társasjáték felnőtteknek

Szexértő - Erotikus társasjáték felnőtteknek

Szexértő - Erotikus társasjáték felnőtteknek

SKU
8717703521771
81,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
18+
Játékidő:
30 perc
Játékosok száma:
2-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Szexértő egy kvízjáték, amely nagyon sok információval is ellát majd. A szex egy olyan téma, amelyet még a legjobb barátok sem mindég tudnak megbeszélni. Mindenkit érdekel a Szex, azonban ezt a témát tabuként kezelik az emberek. A Szexértő éppen ezt a helyzetet szeretné megváltoztatni és fel szeretné oldani ezt a feszültséget.

A Szexértőben a frappáns és érdekes kérdésekre néha igennel vagy nemmel kell válaszolni, néha pedig hosszabb megoldást kell adni. Akinek sikerül a legtöbb kérdésre helyesen felelni, az tényleg büszkén nevezheti majd magát Szexértőnek.

A játék lényege, hogy minden résztvevő feloldódjon, és nyíltan tudjon szórakozni. A kérdések úgy lettek összeállítva, hogy egy humoros, vicces pillanatot okozzanak mindenkinek. Az összes választ biztosan nem fogja senki ismerni közületek, éppen ezért új információkhoz is juttok, talán pont olyan válaszokat tudtok meg, amelyek kérdései sokszor megfordultak már a fejetekben. Például szerintetek egy férfinek nőhet gyorsabban a szakálla, hogyha arra gondol, hogy nemsokára szeretkezni fog? Talán erre az egy kérdésre, csupán csak az érdekesség kedvéért, eláruljuk a választ. Amikor a férfi a szeretkezésre gondol, megnövekedik a tesztoszteron szintje, éppen ezért gyorsabban nő a szakálla is.

A Szexértőben nem csak egy száraz választ fogtok kapni a kérdéseitekre, hanem részletes magyarázat is szerepelni fog a kártyákon, amely felvilágosít benneteket arról, hogy mi is történik az emberi szervezetben, és miért is az a helyes válasz a kérdésre.

Engedjétek el magatokat, kapcsolódjatok ki, és élvezzétek a Szexértő minden egyes percét. Információkban és válaszokban gazdag játékotok minden vágyatokat kielégíti majd, és elmagyarázza minden szexuális tényező okát, valamint működését.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Szexértő - Erotikus társasjáték felnőtteknek
Pontbeli értékelés