Színről színre - Ószöv. kártyajáték

Színről színre - Ószövetségi kártyajáték

Színről színre - Ószövetségi kártyajáték

SKU
5998175309736
40,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Színről színre társasjáték készítői a nagy sikernek örvendő Újszövetség után egy újabb társasjátékkal lepik meg rajongóikat. Az Ószövetség változat az eredeti alapjátékra épül, azonban itt a bibliai történetek bemutatása erre a korszakra vonatkozik majd. A doboz 108 lapot tartalmaz, amelyek segítségével akár 4 fajta játékot is játszhatunk, ezek pedig akár 10 játékszabállyal is rendelkezhetnek.

A Színről színre – Ószövetség ugyancsak 2-8 játékost képes elszórakoztatni, valamint az alsó korhatár itt is maradt a 10 évnél. A különböző korok világképét bemutató társasjáték lapjai olyan műalkotásokat tartalmaznak, amelyek keresztény jelképekké, képzőművészeti műfajokká váltak az idők során.

A színek szimbolikája és a különböző mozdulatok mint képi elemek is megjelennek ebben a játékban. Mivel a Színről színre mindkét változata nagyjából azonos témájú lapokat sorakoztat fel, valamint a játékszabályok is nagyon hasonlóak, ezért a két pakli tartalma akár egybevonva is használható. Egy nagy kártyagaléria képezése megváltoztatja a játékmenetet, amely érdekesebb lesz, és nagyobb csoportoknak is kellemes időtöltést biztosít.

Ebben a játékban sokféle képességet lehet fejleszteni, éppen ezért nem csak azoknak a játékosoknak ajánljuk akik nagy művészettörténet rajongók. A Kérdezz-felelek játék például a tudásra vagy a megfigyelőképességre alapszik, míg a művészettörténeti kvartettek kialakítása nem igényel feltétlenül háttértudást.

A Színről színre – Ószövetség társasjáték, ugyanúgy mint az elődje igencsak sok lehetőséget tár a játékok rajongói elé. A gyülekezettől a családi összejövetelekig igen hűséges társ lesz, de megállja majd a helyét akár táborokban is. Ami pedig az életkort illeti, bátran merjük ajánlani ezt a társasjátékot úgy gyerekeknek, mint felnőtteknek, de biztosan kellemes időtöltést fog nyújtani idősebb használóinak is.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Színről színre - Ószövetségi kártyajáték
Pontbeli értékelés