Színről színre - Újszövetségi kártyajáték

Színről színre - Újszövetségi kártyajáték

Színről színre - Újszövetségi kártyajáték

SKU
5998175309729
40,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
2-8
Nyelvismeret:
Nyelvfüggő
Szabályzat nyelve:
HU

A Színről színre – Újszövetség című társasjátékunk 2-8 játékosnak biztosít egy kellemes időtöltést, a játékot azonban csak 10 évnél idősebb kortól ajánljuk. Öt alapjátékot tartalmaz a doboz melyek összesen tíz játékszabállyal rendelkeznek. A változatos játékvariánsok között találunk majd olyant is, amely során galériát kell építenünk a kártyákból, ilyen esetben bibliai téma, származási hely, vagy akár korstílus szerint is csoportosíthatjuk a lapokat.

Bibliai történetek elevenednek fel előttünk ebben az igényes társasjátékban, amely némi művészettörténeti információt is nyújt majd számunkra. A különböző korok és alkotók világképe a bibliáról igen csak érdekes tud lenni, ezeket pedig mind kronológiai sorrendbe tárja elénk a Színről színre – Újszövetségi változata. Ha igazán belemerülünk a játékba, akkor rejtett információkat fedezhetünk fel, amelyeket kiegészítenek a művészeti kórstílusok, képzőművészeti elemek, valamint egyéb szimbólumok amelyek lehetnek tárgyi vagy képi elemek is.

A 160 igényes kártya végigvezet minket a művészettörténet fonalán az újszövetségtől napjainkig, valamint bemutatja nekünk a különböző korszakok szobrait, freskóit, domborműveit, képeit, stb.

Mivel a doboz több játéklehetőséget biztosít, ezért magát a játékot nem csak gyerekeknek vagy felnőtteknek ajánljuk. Játszhatja ezt a társasjátékot az egész család, otthon és akár a gyülekezetben is. Fontos kelléke lehet minden táborozó csoportnak, vagy akár az iskolában is lehet játszani vele, és hogy még érdekesebb és könnyebb legyen a folyamat, még akár útközben is használhatjuk a lapokat. Egyszóval ez a társasjáték azért készült, hogy szinte bárhol és szinte bárkivel játszani lehessen. Minden olyan társasjáték kedvelőnek ajánljuk, aki betöltötte a tizedik életévét, és igazi művészettörténet rajongónak tartja magát.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Színről színre - Újszövetségi kártyajáték
Pontbeli értékelés