Színvilag

Színvilag

Színvilag

SKU
5999556751670
89,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
5+
Játékidő:
10 perc
Játékosok száma:
1-6
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
HU

A Színvilág egy olyan társasjáték, amely során csodálatos alakzatokat fogtok kialakítani. Az első dolog amit tennetek kell, hogy megnézitek a dobozban található segédlapot, amely 18 színt tartalmaz. A színek egymáshoz kapcsolódnak, ezeknek szabályait pedig nektek meg kell tanulnotok. A dobozban található lapkák színpárokat tartalmaznak, ezek pedig úgy helyezkednek el a lapon, ahogy az a táblázatban is látható. A lapkák hosszában, vagy keresztben vannak kettéválasztva, így a doboz 60 féle lapkát tartalmaz, mindenikből pedig 2 darab van.

A Színvilág felfedező füzet egy olyan segítség lesz számotokra, amely bevezet titeket néhány titokba, azonban ezt nem kötelező elolvasnotok. A füzet tartalmának ismerete nélkül is jól fogtok majd tudni játszani, sőt a partik során ti magatok is rájöttök néhány összefüggésre ami a színeket illeti.

A lapkák lehelyezése lesz a célotok a Színvilág társasjáték során, ezeket pedig úgy tehetitek meg, hogy figyeltek a lapok illeszkedési pontjaira. Minden lap mellé csak olyant tehettek, amely egyik oldalával illeszkedik a lent lévő laphoz, így próbáljátok a lehető legszebb képet kirakni. Az értékelés során természetesen nem a kép szépségét fogjátok pontozni, hanem azt, hogy hány kapcsolattal rendelkezik egy ábra.

A játékosok sorra húznak lapokat a közös készletből, azonban ezt csak azután tehetik meg, miután egy saját lapjukat visszateszik oda. Egy lap kerül a közösbe, kettő kerül utána a játékoshoz, majd az akciót a soron lévő játékos bal társa folytatja. A Színvilágban mindég aki lapokat húz, az nem rendezheti a lapjait, azonban mindenki más közbe alakítgatja az ábráját. A legtöbb pontot a csillagok alkotják, ugyanis ott 6 lap találkozik egymással, azonban más kapcsolatok is bőséges pontot jelentenek.

Az a játékos aki úgy érzi, hogy befejezte az ábráját, megjegyzi hogy ő készen van, majd ezután már nem húzhat lapot, de nem is rendezheti már a képét sem. A Színvilág addig tart, amíg a játékosok legalább fele be nem fejezte az ábráját. A játékosok ekkor összeadják a pontjaikat annak alapján, hogy hány kapcsolattal rendelkeznek, majd győztest hirdetnek ki.

A fent leírt szabályok csak egy játékmódot mutatnak be, azonban a Színvilág során többféle változatot is játszhattok. Az egyszemélyes játéktól az együttműködő változatig több mód található a dobozban, ezek eredménye pedig mindég ugyan az, szép ábrák, amelyeket ti alkottatok.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Színvilag
Pontbeli értékelés