Sztorikocka - Story Cubes Actions

Sztorikocka - Story Cubes Actions

Sztorikocka - Story Cubes Actions

SKU
091037273727
55,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
6+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN

A mesegyár újból beindul, a történetek még érdekesebbek és vagányabbak lesznek, ugyanis itt a Sztorikocka új kiadása, amelyben cselekvésekkel teli kockák várnak rád. A szabályok nem változtak, csak a mesék lesznek érdekesebbek és változatosabbak. Hogyha már játszottátok az előző Sztorikocka játékokat, akkor tudhatjátok, hogy itt nem arról van szó, hogy ki nyer, hanem az a fontos, hogy egy nagyon érdekes, humoros, szórakoztató történet kerekedjen ki minden egyes dobás után. A 9 kocka segítségével minden alkalom egyedi lesz, hiszen annak az esélye, hogy ugyan azt a kombinációt dobd nagyon minimális, de még ha elő is fordulna, akkor is az a fontos, hogy a lehető legkreatívabb történetet mond el társaidnak.

Kis mérete miatt a Sztorikockát bármikor magaddal viheted, és ott játszhatod ahol csak akarod. A kérdés az, hogy tudsz-e még újat kipréselni magadból, megvan-e benned az a nagy dumás szellem, amivel mindenkit leveszel a lábáról? A Sztorikocka cselekvésekkel kihozza belőled a legjobbat, arra késztet, hogy ne csak hallgatagon ülj a sarokba.

A játékot kombinálhatjátok bármely másik Sztorikocka játékkal, így még több lehetőséget teremtve a meséléshez. A játék során mesélhet egy játékos, vagy lepasszolhatja a történetet több társának is, így picit bevonja őket is a játékba, tesztelve azt, hogy mennyire figyeltek.

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Sztorikocka - Story Cubes Actions
Pontbeli értékelés
Designer
Rory O'Connor
Year published
2007
Number of players
1 - 12
Category
Dice
BGG rank
3222
Link BGG
Complexity
1.19