Sztorikocka - Story Cubes Voyages

Sztorikocka - Story Cubes Voyages

Sztorikocka - Story Cubes Voyages

SKU
091037273741
55,00 Lei
az ár tartalmazza az áfát
  • Ingyenes szállítás!

    A 200 lej feletti rendeléseket ingyen kiszállítjuk az ország bármely részére. A 200 lej alatti rendelések 15 lejes postaköltséget vonnak maguk után.
  • Pénzvisszatérítési garancia!

    Gond van a játékoddal? Vedd fel velünk a kapcsolatot a rendelés napjától számolva 14 napon belül.
Specifikációk:
Életkor:
8+
Játékidő:
20 perc
Játékosok száma:
1-12
Nyelvismeret:
Nyelvfüggetlen
Szabályzat nyelve:
EN

Találj ki történeteket, izgalmas meséket, kalandokat, a Sztorikocka Voyage egy új kihívással vár téged. A jól ismert játék egy újabb változata, melyben a 9 kocka minden oldala egy egzotikus kiránduláshoz köthető szimbólumot tartalmaz. Dobva a kockákkal, olyan történetet kell kitalálj és elmesélj társaidnak, amelybe bele tudod foglalni az összes kocka képét. Úgy érzed, hogy neked ez már nagyon könnyen megy? Változtass a szabályokon, kezd el a történetet, de passzold át barátodnak a mesélést, lássuk ő is olyan könnyen megbirkózik ezzel a feladattal mint te? Gyerekeknek vagy felnőtteknek, családi összejöveteleken, vagy osztálykiránduláson, a Sztorikocka Voyage biztosan feldobja a hangulatot, beindítja a fantáziákat, megmozgatja az agytekervényeket. Kis mérete miatt bárhova magaddal viheted ezt a hihetetlenül egyszerű, de annál szórakoztatóbb játékot.

Kombinálva a Sztorikocka többi kiadásával végtelen sok lehetőséget kapsz, hogy bebizonyítsd, te vagy a mesemondás királya!

Write Your Own Review
A következő játékot értékeled:Sztorikocka - Story Cubes Voyages
Pontbeli értékelés
Designer
Rory O'Connor
Year published
2011
Number of players
1 - 12
Category
Children's Game, Dice, Educational, Humor, Party Game, Puzzle
BGG rank
2904
Link BGG
Complexity
1.03